Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 13 aug 2018

Dít is de cast van ‘April, May, June’ en de acteurs ga je zo leuk vinden

Vorige maand bereikte ons het geweldige nieuws dat er een nieuwe film uitgebracht wordt door de makers van Gooische Vrouwen. Nu heeft Linda de Mol bekendgemaakt wat de cast van ‘April, May en June’ is. En die ga je zó leuk vinden.

Een ding is sowieso al zeker, en dat is we nu al aan het aftellen zijn tot we deze film in de bioscoop kunnen gaan bekijken. Want een film die bedacht is door de makers van onze favoriete Nederlandse serie, kan alleen maar heel veel goeds betekenen.

Cast van ‘April, May en June’

Het verhaal gaat over drie zussen, April, May en June genaamd. Linda de Mol speelt een van hen, en de andere twee hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Elise Schaap en Tjitske Reidinga. Ook in de bijrollen zitten geweldige acteurs, zoals Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat.

Verhaallijn

Het verhaal van de film is bedacht door alleskunner Linda de Mol. De drie zussen komen in de film bij elkaar, omdat hun moeder op sterven ligt. Daar moeten de zussen besluiten wie na haar overlijden zorg gaat dragen over hun autistische halfbroer. Alledrie denken ze dat zij deze taak niet kunnen vervullen.

Komisch drama

Klinkt verdrietig en dramatisch, maar het schijnt een luchtig, komisch drama te worden. Met deze cast belooft deze film gegarandeerd je nieuwe favoriete romantische komedie van Hollandse bodem te worden. Dat wordt aftellen tot hij op het witte doek te zien is.

Lindanieuws

Reageer op artikel:
Dít is de cast van ‘April, May, June’ en de acteurs ga je zo leuk vinden
Sluiten