Cat-eye, move over, dit is de nieuwste eyeliner trend: puppy-eyes

De nieuwste trend op het gebied van eyeliner: de puppy-eye make-up. Deze look is perfect voor dames met kleine ogen die ze graag groter willen laten lijken. Lees je mee?

Nog steeds aan het experimenteren met eyeliner? Deze eyeliner past perfect bij de vorm van jouw oog.

Cute puppy

Deze nieuwe eyeliner trend is in Korea een groot succes nadat grote Koreaanse sterren er al mee gespot waren. Anders dan de klassieke cat-eye die we allemaal zo goed kennen, is de puppy-eye look eigenlijk precies het tegenovergestelde. Voor ogen die groter en meer open lijken loopt deze liner met een wing naar beneden toe. Doordat de liner naar beneden loopt in plaats van omhoog, omarm je de ronde vorm van je ogen waardoor ze groter lijken.

Benieuwd naar hoe je deze look zelf kan testen? Wij vertellen het je in vijf simpele stappen:

1. Mascara

Breng jouw favoriete mascara aan zoals je dat altijd al doet. Als je liever eerst je eyeliner aanbrengt en daarna pas je mascara, dan kan dit natuurlijk ook.

2. Eyeliner

Zet met je eyeliner een lijn langs je wimperrand die aan de binnenkant van je oog begint en naar buiten toe loopt.

3. Naar beneden

Als je bij je buitenste ooghoek komt, trek de lijn van je eyeliner dan door naar beneden. Laat deze lijn lopen langs de vorm van je oog. Trek hem niet te ver door naar beneden, want je wilt natuurlijk geen sad puppy zijn.

4. Oogpotlood

Breng een zwarte oogpotlood aan bij je onderste wimperrand en laat deze van de buitenkant van je oog naar het midden van je oog lopen.

5. Blenden

Voor de laatste stap laat je de oogpotlood lijn en eyeliner wing samenkomen in je ooghoek. Blend deze door zachtjes met je ringvinger over de twee lijnen te deppen.

Reageer op artikel:
Cat-eye, move over, dit is de nieuwste eyeliner trend: puppy-eyes
Sluiten