Dít is volgens Selena Gomez de truc voor de perfecte cat-eye

Eerlijk is eerlijk, het is je vast en zeker nog niet gelukt om de perfecte cat-eye te creëren. Logisch ook, want je moet hier een aardige vaste hand voor hebben. Tot nu. Selena Gomez verklapt haar truc voor de perfecte cat-eye.

En geloof ons: deze cat-eye is strakker dan strak.

Cat-eye truc van Selena Gomez

Oké oké, een niet onbelangrijk detail is dat Selena al vanaf haar 16 jarige leeftijd bezig is met het perfectioneren van de cat-eye. In een nieuwe video vertelt Selena dan ook haar persoonlijke struggle met de eyeliner. “Een nachtmerrie en echt best lastig!” zegt ze. Toch hebben we geluk en kunnen we zien hoe zij haar cat eye heeft geperfectioneerd.

En geloof ons: het ziet er lastiger uit dan het uiteindelijk is. En we kennen het gezegde vast allemaal: oefening baart kunst ;-). En dit is nog een leuke oefening ook. Zet ‘m op girls! Hieronder is de video weergegeven waarin Selena stap voor stap uitlegt hoe zij te werk gaat en welke producten ze gebruikt.

Drie goede eyeliners op een rij voor de perfecte cat-eye

Het is echt een must om een goede eyeliner in je badkamerkastje te hebben liggen, zeker als je een strakke cat-eye bij jezelf wil maken. En eerlijk is eerlijk, het is nog best lastig om een strakke eyeliner te vinden. Om die reden hebben wij drie goede eyeliners op een rijtje gezet.

1. Felt-Tip Liquid Liner – Ink Eyeliner van Morphe, €14,42

Deze eyeliner heeft een ongelooflijke precisie (perfect voor de cat-eye dus). Met deze langhoudende, waterdichte en veegvaste eyeliner die niet vervaagt of afgeeft creëer jij de mooiste look.

Bron: Morphe

2. The Feline Flick – eyeliner van Charlotte Tilbury, €29

Met de precieze applicator van The Feline Flick maak jij de perfecte cat-eye bij jezelf. Deze eyeliner heeft een intense, hoog gepigmenteerde kleur die snel droog. Wat willen we nog meer?

Bron: Charlotte Tilbury

3. Eyeliner ultra fine 86 black van HEMA, €4,25

Dit is een vloeibare eyeliner pen met een ultra fijne punt waarmee je een precieze, dunne lijn kunt trekken (lees: de perfecte cateye).

Bron: HEMA

Psst, deel dit artikel met je vriendinnen via Pinterest.

Lees ook: Watch en learn – De eyelinerhack van de make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner wil je kunnen

Reageer op artikel:
Dít is volgens Selena Gomez de truc voor de perfecte cat-eye
Sluiten