Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 december 2017

Cat-Opoly is hier en het is de coolste variant van Monopoly

Tijd voor spelletjes met de familie tijdens Kerstmis? Wordt het Risk, Rummikub of... Monopoly? De jaarlijkse traditie krijgt een opfrisser. Want er is nu Cat-Opoly en dat is toch veel beter en specialer dan Monopoly? Miauw.

Doei Monopoly, hallo Cat-Opoly

Tijd voor een écht cool spel dit jaar tijdens kerst. Wat zeggen we, tijdens kerst? Dit spel kun je het hele jaar door spelen. En als je de schattige katjes ziet dan ga je stralen van oor tot oor, kattenlover. Tijd voor een potje Monopoly. Met katten.

Cat-Opoly is een geniale variant op Monopoly en het maakt het spel een heel stuk cooler. In het spel zijn er spelkaarten waarop kattenweetjes staan, zodat je alles over je wolharige vriendjes te weten komt. De vakjes bestaan uit schattige kattenplaatjes en de pionnen zijn een blik kattenvoer, een visje, een muis, sardientjes, een wolbol en een melkfles.

Perfect spel

Je kunt het met het hele gezin of met je girlsquad spelen, het maximaal aantal spelers is zes. Trommel iedereen daarom maar vast op en bereid ze voor op een dag vol katjes. Het spel kun je hier bestellen. Oh en kijk, hoe enorm schattig:

LEES OOK: Er bestaan katten met krullen en die zien er té schattig uit

Reageer op artikel:
Cat-Opoly is hier en het is de coolste variant van Monopoly
Sluiten