Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 18 nov 2020

EOTB meets Love Island: MTV komt met Celeb Ex in the City

Dat we bij Beautify niet vies zijn van realityseries (en dan vooral de drama die daar bij komt kijken), is niks nieuws. Love Island, Temptation Island, Ex on the Beach, je kan ons ervoor wakker maken. En raad eens, het is tijd voor nog meer drama. Er komt een nieuw programma aan op MTV: Celeb Ex in the City.

Het is een uitbreiding op het succesnummer Ex on the Beach. Dat kan alleen maar veel goeds beloven.

Celeb Ex In The City

Als je EOTB mixt met Love Island, kom je uit op Celeb Ex in the City, schijnt. Vanaf 8 december gaat de show in première op de kanalen van MTV, en vanaf 3 januari kunnen we genieten de show op MTV in Nederland en België. De naam zegt het al een beetje, maar in plaats van aan komen lopen op het strand, komen de exen nu het stadsleven in Londen binnenwandelen.

Het zit zo: iedere aflevering gaan twee celebs op blind date in een restaurant in Londen city. Boooring, horen we je denken. Niets is minder waar, want tijdens dit etentje worden ze onderbroken door bezoekjes van hun exen. Ha!

Bekende MTV-sterren

Zoals dat gaat met dit soort shows, zit Celeb Ex in the City vol met bekende MTV-sterren. Neem bijvoorbeeld Calum Best en Michael Griffiths, die allebei meededen aan Celebrity Ex on the Beach. Ook zullen we nieuwere gezichten zien, zoals onder andere Charlie King, Megan Barton Hanson, Jon Clarke, GothyKendoll, Liam Gatsby, Malique Thompson Dqyer, Amelle Berrabah, Amy Har en Jess Gale.

Sommige namen uit deze lijst zullen je bekend voorkomen, onder andere Michael, Megan, Amy, Jon en Jess kan je kennen van Love Island UK. Who’s ready for the drama?

Aan welk programma zou jij meedoen?

Bij ieder programma past weer een ander type. Love Island is een serieuzer programma, terwijl De Villa de minder serieuze versie is. Misschien ben je niet 100% zeker van je relatie en wil je ‘m testen in Temptation Island. Of wat als je genoeg hebt van de liefde en een confrontatie met je exen niet uit de weggaat in Ex on the Beach? Wij kunnen maar een ding zeggen: let’s find out. Doe de quiz en kom erachter welk programma het beste bij jou past.

Reageer op artikel:
EOTB meets Love Island: MTV komt met Celeb Ex in the City
Sluiten