Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 3 feb 2015

Celebrity update: nieuwe kapsels en meer

Als we iedere dag een artikel zouden moeten maken over wat er weer gebeurd in celebrity land, dan zou je doodmoe worden van ons. Daarom doen we het anders. We verzamelen de belangrijkste nieuwtjes en dan brengen we je super snel op de hoogte. Zo ook deze week.

Rita Ora & Behati Prinsloo

Twee celebrities zijn in de kappersstoel gaan zitten en hebben zichzelf een nieuw kapsel aangemeten. Dit keer zijn het Behati Prinsloo (Victoria’s Secret) en Rita Ora. Behati besluit om maar een paar lokken te knippen en voor een pony te gaan.

Rita Ora doet het echter anders en knipt radicaal een enorm stuk van haar lokken af. Dat ze wel eens wisselde van kleur, dat wisten we. Maar dat ze dit zou aandurven hadden we niet zien aankomen. Het kapsel lijkt ook een asblonde kleur te hebben. Er bestaat in ieder geval geen twijfel over de lengte. Maar een selfie Rita en show your hair to the world.

Kim Kardashian

Miss Kardashian West wil afvallen. Ze liet een foto zien van haar abs en heeft besloten om zeven à acht kilo af te gaan vallen onder begeleiding. Op de foto hieronder zie je hoe ze eruit ziet op haar ideale gewicht. We zijn heel benieuwd naar haar nieuwe lichaam.

Reageer op artikel:
Celebrity update: nieuwe kapsels en meer
Sluiten