Nice: Deze celebs doen gewoon zelf hun make-up

Wij dachten altijd dat de sterren constant een team om zich heen hadden met visagisten. Maar niets is minder waar. Deze celebs doen namelijk gewoon zelf hun make-up.

En dat het niet de minste sterren zijn, blijkt wel. Zo kijkt Emmy Rossum graag Youtube tutorials en heeft Kate Middleton zelf haar make-up op haar bruiloft gedaan. Wij vertellen je welke celebs gewoon net als ons, hun eigen make-up doen.

Kate Middleton

Flawless Kate verschijnt altijd met de mooiste looks in het openbaar. Van haar prachtige lokken tot make-up, ze is gewoon echt een beauty. Waar het lijkt alsof make-up artiesten perfect hun werk hebben gedaan, is dit gewoon het werk van Kate. Dagelijks doet zij haar eigen make-up, en dat vindt ze heerlijk. Voor haar bruiloft was de keuze dan ook niet zo moeilijk, ze heeft het gewoon lekker zelf gedaan.

Beyoncé

Ja, zelfs queen B doet gewoon haar eigen make-up. Maar dan moeten we er wel bij vermelden: alleen als ze aan het touren is. Zo vertelde ze aan Elle: ‘Door mijn eigen make-up te doen, kom ik al lekker in de zone voor een optreden. Ik kan gewoon heerlijk alles aan make-up proberen, wat ik heel relaxing en fun vind.’

Lauren Conrad

Dat ze haar eigen make-up en haar doet, is menig dame jaloers op. Het lijkt namelijk net of ze magische vingers heeft. En ze mag er mee showen ook. Op de site thebeautydepartment.com staat onder andere een video waarin LC ons laat zien hoe je haar signature cat eye aanbrengt of hoe je net zulke mooie krullen krijgt als zij.

Taylor Swift

Ze is er trots op. En iedereen mag het weten. Taylor doet haar eigen make-up. Haar eyeliner en rode lippen zijn een goed voorbeeld dat ze haar eigen make-up doet. Onlangs vertelde ze aan Keds haar gouden tip: ‘Leg een potlood van je oog naar je oor. Waar het potlood de buitenste hoek van je oog raakt, teken je jouw winged eyeliner.’

Blake Lively

De prachtige Blake, wat zijn wij toch dol op haar. Dat zij ook haar eigen make-up doet, maakt haar nog leuker. De natural beauty alleen niet veel make-up nodig hebben.

Scarlett Johansson

Oke, voor hele grote evenementen laat Scarlett haar make-up doen. Maar wie zou dat niet doen? Leuk weetje over Scarlett: ze heeft altijd een rode lipstick bij zich. Zo zegt ze zelf: “You never know when you’ll need it.” En dat is een wijsheid die best op een tegeltje mag komen.

Diane Kruger

Nog zo’n beauty met brains. Diane vind het prettig om zelf haar make-up te doen. Zo beweerd ze zelf een belachelijke hoeveelheid aan make-up te hebben.

Olivia Palermo

Met haar jaloersmakende gevoel voor fashion is Olivia een ware It Girl. Een It Girl die heel graag haar eigen make-up doet. Zo zei ze tegen Marie Claire: ‘Ik doe mijn eigen make-up maar klop aan bij de experts voor tips. Zij vertellen precies welke kleur foundation ik nodig heb, en welke huidverzorging het beste is qua seizoen.’

Emmy Rossum

Emmy doet wat wij ook het liefste doen: tutorials bekijken op Youtube. ‘Laatst probeerde ik thuis de smokey eye bij mijzelf uit. Op die filmpjes gaat het altijd perfect terwijl ik alleen maar dacht, hoe komen al die glitters op m’n neus?’ vertelde Rossum aan Marie Claire.

Reageer op artikel:
Nice: Deze celebs doen gewoon zelf hun make-up
Sluiten