Stunning: Deze campagne bewijst meer dan ooit dat cellulitis écht sexy is

Swimsuits For All heeft een nieuwe super sexy campagne gelanceerd: Beach Body, Not Sorry. Dat is hét mantra van de campagne en boy, wij zijn fan.

Want hoe prachtig plus-size model Denise Bidot schittert in de video voor de campagne, maakt ons alleen nog maar meer enthousiast. De boodschap van de campagne is dan ook al te duidelijk: elk body is een bikini body.

Stunning gekleed in de nieuwste collectie badkleding van Swimsuit for All, laat Denise zien hoe trots zij op haar amazing body is. Zo zegt ze ook zelf: ‘Ik houd van alles van mijn lichaam, van mijn cellulitis tot aan mijn striae. Waarvan ik vroeger altijd dacht dat het een imperfectie was, heb ik mij nu gerealiseerd dat elk streepje en putje mij juist maakt tot wie ik ben. Het is tijd dat vrouwen stoppen zich te verontschuldigen over hun lichaam. Ik wil vrouwen laten zien dat je je zelfverzekerd en sexy mag voelen over jouw lichaam en dat er niks mis mee is om jezelf te zijn. Er is geen foute manier om een vrouw te zijn.’ Poeh, Denise, je haalt ons de woorden uit de mond. Wij kunnen dan ook niks anders zeggen dan: Amen. Oh en lekker genieten van de zwoele video en prachtige foto’s.

Reageer op artikel:
Stunning: Deze campagne bewijst meer dan ooit dat cellulitis écht sexy is
Sluiten