Met de meiden een lang weekend Center Parcs boeken? Dat doe je nu met flinke korting

Hi vriendinnenweekend, met deze temperaturen is een weekendje vakantie in eigen land geen staf. Lekker met je girlsquad chillen in een bungalow, wijntjes drinken en tientallen keren van de glijbaan glijden. Klinkt als een prima plan, toch? Bel de meiden maar vast op, want je boekt de Center Parcs huisjes nu met flinke korting.

Voor een prima prijsje verblijven jullie in een van de vele parken in Nederland, Duitsland, Frankrijk of België. Het beste aan alles is dat Center Parcs nooit heel ver weg is, na een kleine roadtrip zijn jullie er al. Zeg maar dag tegen uren hangen op Schiphol en lang wachten op je koffers.

Last minute naar Center Parcs voor een prikkie

Met deze last minute zomerdeal boek je een minivakantie tot en met 1 September, wacht dus niet te lang. De prijzen verschillen per park, maar omdat je een late boeker bent, ben je altijd goedkoop uit. Ga je toch liever over de Nederlandse grens? Boek dan een huisje in België, Duitsland of Frankrijk, ook deze boek je voor een zacht prijsje. De prijzen van de huisjes liggen dankzij de zomerdeal rond de €30 per persoon per nacht, wat echt een koopje is voor de luxe bungalows.

De parken

Een datum prikken is al een hele klus, laat staan de beste deal eruit pikken. Dit zijn de parken in binnen- én buitenland die meedoen aan deze geweldige actie. Stop je bikini maar vast in die grote weekendtas, want binnenkort glij jij bij een van deze parken van de glijbaan. Kleine tip: Park Zandvoort heeft sinds kort een nieuwe wildwaterbaan.

Nederland

België

Frankrijk

Duitsland

Is het park uitgekozen en de datum geprikt? Dan boek je jullie tripje hier.

Reageer op artikel:
Met de meiden een lang weekend Center Parcs boeken? Dat doe je nu met flinke korting
Sluiten