Renée
Renée | LinkedIn Travel 20 feb 2019

Boek snel een weekendje Center Parcs want je kunt er nu slapen voor maar 14 euro

Trommel snel je vriendinnen op voor een weekendje weg, want er is weer een Center Parcs actie waar jullie geen nee tegen kunnen zeggen. Heb je zin in een weekend wijntjes drinken, lekker eten en kneuterig bij de open haard zitten? Dan kan dat nu al voor 14 euro per persoon per nacht.

De Center Parcs actie van jullie dromen is officieel hier. Tijdens de Bungalow Race dagen (ja, dat lees je goed) zit je voor een spotprijs in zo’n heerlijke bungalow. We hebben er nu al zin in.

Center Parcs actie

Je hebt tot en met 24 februari om een datum te prikken en jullie minivakantie te boeken, want daarna is de kans op een mega goedkope overnachting voorbij. Als je een bungalow boekt voor vier personen betaal je uiteindelijk maar 14 euro per persoon.

Naast een datum prikken is het natuurlijk super lastig om het juiste park te vinden. Daarom is de keuze beperkt tot de volgende parken:

Nederland:
Het Heijderbos
De Eemhof
Het Meerdal
De Huttenheugte
De Kempervennen
Limburgse Peel
Parc Sandur

België:
Les Ardennes
De Vossemeren
Erperheide
Duitsland:
Bispinger Heide
Park Bostalsee
Park Hochersauerland
Park Eifel

Frankrijk:
Le Lac d’Ailette
Les Trois Forêts
Villages Nature® Paris
Le Bois aux Daims

Als je nu al zin hebt in dat ontspannen weekendje raden we aan om snel hier te kijken voor beschikbare data en hoeveel het je uiteindelijk gaat kosten. Laat de voorpret beginnen.

Kom maar door met de adrenalinekick: Er is een Centerparcs waar 15 (!) waterglijbanen zijn

Reageer op artikel:
Boek snel een weekendje Center Parcs want je kunt er nu slapen voor maar 14 euro
Sluiten