Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 10 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Hallo vriendinnenweekend! Center Parcs in Zandvoort heeft een nieuwe wildwaterbaan

Trommel je beste vriendinnen maar op want jullie gaan binnenkort samen een weekendje weg. Center Parcs in Zandvoort opent namelijk in september een nieuwe wildwaterbaan. Geloof ons als we je vertellen dat dit een hele wilde rit wordt.

Het bungalowpark is al maanden bezig met het bouwen van een mega grote wildwaterbaan. In september is het dan eigenlijk zover, dan kan je de attractie bezoeken.

Wildwaterbaan Center Parcs

Als je Center Parcs zegt, zeg je waterpret. En wat is er leuker dan een weekendje met je vrienden in een bungalow slapen, spelletjes spelen, wijntjes drinken en de volgende dag lekker zwemmen? Precies, dat klinkt fantastisch.

Mocht je binnenkort met je vrienden een weekendje weg willen, hebben wij dé tip voor je. Center Parcs in Zandvoort opent namelijk over twee kleine maandjes al het nieuwe wildwaterbaan en dat belooft wat.

Whoop whoop!! De wildwaterbaan heeft wild water!! Wij zijn mega trots op de nieuwe baan. LET OP, kijk tot het eind van het filmpje en vertel wat voor vreemde objecten je in ons zwembad kan aantreffen! ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? #zinineenduik #sherlock #wildwaterbaan #beetjedom #metwiegajij #centerparcs #zandvoort @visitzandvoort @gemeentezandvoort @eigencenterparcsinsta @aquamundoforum @centerparcsnld

148 Likes, 31 Comments – Center Parcs Park Zandvoort (@centerparcs_park_zandvoort) on Instagram: “Whoop whoop!! De wildwaterbaan heeft wild water!! Wij zijn mega trots op de nieuwe baan. LET OP,…”

Dit zijn de details

Het heeft maar liefst negen maanden geduurd voordat de waterattractie af was en dat snappen we wel. De wildwaterbaan is namelijk maar liefst 116 meter lang en er wordt elk uur meer dan 2.400.000 liter water doorheen gepompt. De wildwaterbaan begint binnen en gaat vervolgens verder naar buiten.

Hoe verder de baan gaat, hoe sneller je gaat. Op een gegeven moment kom je nog bij een splitsing waar je kiest of je nog sneller wil gaan of niet. Makkelijke keuze natuurlijk, hoe sneller hoe leuker. Het is duidelijk, dat wordt boeken.

Reageer op artikel:
Hallo vriendinnenweekend! Center Parcs in Zandvoort heeft een nieuwe wildwaterbaan
Sluiten