Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Travel 14 jan 2019

Helemaal zen! Boek nu een spotgoedkoop weekendje weg naar Center Parcs met je vriendinnen

Het voorjaar komt er sneller aan dan je denkt en dat betekent vooral dat er ook weer een vakantie aan zit te komen. Als jij die vakantie niet besteedt aan carnavallen in het zuiden van ons land kun je net zo goed een weekendje weg boeken. Je kunt nu spotgoedkoop in Center Parcs verblijven met je vriendinnen en dat is precies wat jullie nodig hebben.

Het voelt alsof kerst alweer weken geleden was en wij zijn toe aan vrije dagen om bij te komen van de deprimerende maand januari. Waar kun je nou beter relaxen dan in Center Parcs (lees: in het tropische zwembad van Center Parcs)?!

Center Parcs aanbieding

Center Parcs is allang niet meer uitsluitend leuk voor gezinnen. Dat imago is verleden tijd en steeds meer vriendengroepen boeken een weekendje weg in het vakantiepark. Lekker dichtbij en ook nog eens super betaalbaar.

Via Vakantie Piraten boek je nu een goedkoop weekendje weg naar Center Parcs voor maar 75 euro per persoon. Je verblijft in het 4*-Park Zandvoort in een comfort cottage huisje. Daarnaast heb je gratis toegang tot Aqua Mundo (dat wil je) en mag je gratis gebruik maken van alle andere activiteiten op het park.

Je kunt zonder zorgen weer naar huis want de eindschoonmaak van jullie huisje zit ook bij de prijs inbegrepen. Winnen.

Nog niet overtuigd? Het is hartstikke goed voor jullie vriendschap om met je vriendinnen op vakantie te gaan.

Waarom op vakantie gaan met je BFF zo goed voor jullie vriendschap is

Vakantie Piraten

Reageer op artikel:
Helemaal zen! Boek nu een spotgoedkoop weekendje weg naar Center Parcs met je vriendinnen
Sluiten