Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Video 22 aug 2016

Challenge: Wie verbrandt de meeste calorieën tijdens bootcamp?

Al enige tijd geleden is de fit hype naar Nederland overgewaaid. Gezond eten, veel sporten en zorg dragen voor je lichaam zijn belangrijker dan ooit. Toen Samsung de Beautify redactie uitdaagde voor een sportchallenge gingen we ‘m dan ook graag aan. “We mogen een challenge doen? Yes!” riepen Beautify’s Lotte en Joke-Jiers in koor. Toen we hoorden dat het een sportchallenge was moesten we even slikken. Stiekem hadden we gehoopt op een intense shopsessie, of een flinke make-up opdracht. Maar het werd een sportchallenge.

Nu zijn we bij de Beautify al enige tijd bezig om fitgirls te worden. Na alle heerlijke terrasjes in juli was het tijd om in augustus ons leven te beteren en daarom was de sportchallenge helemaal geen slecht idee. Sinds 1 augustus staat deze redactie namelijk in teken van zwemmen, squash, hardlopen en bootcampen.

Gear Fit2

Toen Samsung ons vroeg om tegen elkaar te strijden besloten we dat te doen bij de intense bootcamp. Hebben jullie wel eens een lesje bootcamp gedaan? Lood- en loodzwaar. Niet alleen de intense workout maar ook het feit dat je het echt voor jezelf doet.

Normaal gesproken zit er namelijk geen competitie element in een les bootcampen, wat het extra zwaar maakt. Maar, Samsung gaf ons de nieuwe Gear Fit2 smartwatches om te testen waardoor we de challenge konden aan gaan. Met de smartwatch kun je namelijk onder andere zien hoeveel calorieën je verbrandt, en dat wilden we wel eens testen bij de sport die je eigenlijk puur op eigen wilskracht doet.

Lotte: “Met de Gear Fit2 werd bootcamp opeens een competitiestrijd en daardoor leuker dan ooit. Waar je normaal gesproken misschien smokkelt met de burpees liet je het nu wel uit je hoofd om er eentje minder te doen. Stel je voor dat je verliest..”

En daar gingen we.. Benieuwd hoe wij het er vanaf brachten? Kijk dan snel de video en check wie de challenge heeft gewonnen en wie de flinke straf moest ondergaan..

Zelf uitproberen?

Ondanks dat er één verliezer was, was het uitdagen van een vriendin een echte toevoeging op het sporten. Daag daarom ook jouw vriendin uit als jullie gaan hardlopen, zwemmen, fitnessen of misschien ook wel bootcampen. Met de Samsung Gear Fit2 kun je alles meten en continu de strijd met elkaar aan gaan. Meer informatie over de Gear Fit2 vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
Challenge: Wie verbrandt de meeste calorieën tijdens bootcamp?
Sluiten