Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 november 2017

Cheers! Deze trein brengt je in 12 dagen naar de mooiste wijnhuizen van Europa terwijl je champagne drinkt

Met de trein op vakantie gaan is niet altijd een feest. De stoelen zitten niet comfortabel, het eten is niet te pruimen en je medepassagiers houden geen rekening met anderen. Maar daar gaat verandering in komen. In 2018 boek je namelijk een plek in een glamoureuze trein met champagne in overvloed. En bestemmingen die je niet zomaar vergeet.

Geen Alpen Express, maar een Champagne Express. Oftewel, een treinritje met champagne, champagne en nog meer champagne. En oh ja, korte stops in prachtige Europese steden.

Champagne Express

Tijdens de treinreis kun je ook heerlijk drinken. In een glamoureus sfeertje wordt je naar de mooiste wijngaarden en sterrenrestaurants tussen Venetië en Parijs gebracht. En dat in twaalf dagen en nachten. Je kunt van noord naar zuid reizen, of andersom, maar de twee routes zijn niet hetzelfde.

Begin je in Parijs, dan bezoek je onder meer de Champagne, de Elzas en Zwitserland via Florence, voordat je in Venetië aankomt. Andersom als je in Venetië begint, reis je via Monaco via Beaune naar de Champagne en uiteindelijk naar Parijs. Net een tikkeltje anders dus.

Alle luxepoezen zullen wel nog even geduld moeten hebben, want het eerste ritje wordt pas in oktober 2018 gereden. Maar dan heb je wel alvast tijd om te sparen want het is geen tripje naar de Ardennen.

Misschien is dit ook wel iets voor jou, in plaats van de Champagne Express: Alleen voor luxe poezen: Op deze Europese vakantiebestemmingen waan je je een heuse prinses

Reageer op artikel:
Cheers! Deze trein brengt je in 12 dagen naar de mooiste wijnhuizen van Europa terwijl je champagne drinkt
Sluiten