Isis van Graas
Isis van Graas Life 27 juni 2019

Het eerste champagnefestival van Nederland is nu aan de gang en jij kunt erbij zijn

Fan van champagne en pak jij het liefst elk festival mee? Dan mag je Fête du Champagne zeker niet overslaan, want het het eerste champagnefestival staat voor de deur. Waan je in een wereld met Franse sferen, lekkere snacks en vooral fijne champagne.

Neem jij je beste vriendinnen mee, je lover of ga je gezellig met je moeder? Het is nu zover dus bestel snel je tickets.

Lees ook: Eindelijk is het zover: vandaag is Nationale sushi dag en Lidl viert dat met een sushi-frikandel

Champagnefestival: Fête du Champagne

Het is eindelijk zover: van 28 tot en met 30 juni kun je in het Rembrandtpark in Amsterdam terecht voor het allereerste champagnefestival van Nederland. Op het Fête du Champagne waan je je in de idylle van het Franse boerenland en kun je verdwalen in alles wat met champagne, crémant en wijn te maken heeft.

Hapjes en drankjes

Proef van honderd verschillende soorten champagne en wijnen, want vanaf €4,50 per glas kan jij de hele avond genieten. Er zijn verschillende soorten wijnhuizen die hun eigen wijnen laten proeven, dus keus genoeg. Bij een drankje hoort natuurlijk een hapje en ook daar is aan gedacht, want er worden verschillende Franse hapjes geserveerd.

Verantwoord festival

Om de wereld net een stukje gezonder te houden, wordt er geen plastic gebruikt op Fête du Champagne. Wijn en champagne worden in chique glazen geschonken en verder wordt alles biologisch afbreekbaar verpakt en gescheiden. Verantwoord feesten: wij zijn in.

Wie neem jij mee?

Als je nu nog niet enthousiast bent weten wij het ook niet meer, dus bestel snel je tickets want voor je het weet is het te laat. Weet jij al wie je mee gaat nemen naar dit stijlvolle festival?

Lees ook: Confessions: ‘Ik laat mijn Tinder dates voor alles betalen zodat ik kan sparen voor een scooter’

Reageer op artikel:
Het eerste champagnefestival van Nederland is nu aan de gang en jij kunt erbij zijn
Sluiten