Redactie
Redactie Life 14 sep 2020

Champignonboerin Michelle en Maarten gaan trouwen (géén coronahuwelijk)

Vrolijk nieuwtje voor de fans van Boer zoekt Vrouw: vorige week is Maarten op zijn knieën gegaan en heeft hij champignonkweekster Michelle ten huwelijk gevraagd.

En dit vinden wij natuurlijk maar al te leuk.

Michelle van BZV gaat trouwen

Ja! luidde haar volmondige antwoord. „Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen”, vertelt Michelle van Asseldonk.

Geintje?

Dus toen het vorige week tijdens hun vakantie dan echt gebeurde, zag de boerin het niet aankomen en dacht ze zelfs dat het een geintje was. „Hij heeft het heel goed stil kunnen houden voor me. Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk super leuk!”

Dat ze blij met haar toekomstige man mag de hele wereld weten. „Ik ga trouwen met de fijnste, gezelligste, meest eigenwijze en knapste lieve schat die ik me kan wensen!”

En vice versa. „Deze hele mooie vrouw kwam twee jaar geleden in mijn leven, en nu heeft ze ja gezegd! Op naar nog vele mooie jaren samen.”

Boerin Michelle en Maarten leerden elkaar kennen tijdens het vorige seizoen Boer zoekt Vrouw, zijn nu ruim twee jaar samen en wonen in Michelles huis in het Brabantse Boekel. Waar toevallig ook boerin Steffi woont, en sinds eind vorig jaar niet alleen, zo verklapten zij en Roel destijds aan Metro op de plek waar het precies een jaar geleden „heel houten klazerig” begon.

Geen corona-huwelijk

Wanneer het huwelijk van Michelle en Maarten plaatsvindt, is nog een vraagteken. Voorlopig in elk geval nog niet. „Ik wil het liefst in het voorjaar trouwen, maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen. ”

Lees ook: Zou NikkieTutorials de mol zijn? Deze hint wijst daarop

Reageer op artikel:
Champignonboerin Michelle en Maarten gaan trouwen (géén coronahuwelijk)
Sluiten