Must see: De nieuwe belachelijke mooie beauty shop van Chanel

Wanneer je aan Las Vegas denkt zul je niet meteen aan Chanel denken. Maar met Valentijn werd er een nieuwe winkel geopend die volledig in het teken staat van beauty, geuren en zonnebrillen. We like.

Het is voor het eerst dat Chanel een winkel opent in Amerika die volledig in het teken staat van beauty. De winkel zelf is een plaatje, en overal zijn geheime hoekjes te vinden waar je een hoop kunt ontdekken. De afdeling voor de zonnebrillen heeft facet geslepen spiegels van de grond tot de het plafond waardoor je jezelf in elke hoek kunt bewonderen. En de parfum afdeling is een soort bibliotheek van geuren, waar je alle geuren ooit gemaakt door Chanel terug kunt vinden. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe de winkel eruit ziet? Check de foto’s.

De winkel die bijna 75m² groot is, is een waar shopwalhalla. De hele shop is gevuld met zonnebrillen, parfum en beauty producten.

Wanneer je op zoek bent naar een mooie nagellak kun je terecht bij de spiegelwand gevuld met alle kleuren nagellak van Chanel. Met behulp van een spiegel is er optisch het logo van Chanel gecreëerd.

De stunning entree, waardoor je het liefste meteen naar binnen zou willen rennen. Wat de meeste aandacht trekt is de enorme kroonluchter in de vorm van het Chanel logo.

In de geuren bibliotheek kun je op zoek naar het parfum dat precies bij jou past. Je komt veel over de geuren te weten en kunt ze tegelijkertijd testen.

Reageer op artikel:
Must see: De nieuwe belachelijke mooie beauty shop van Chanel
Sluiten