Chanel lanceert een make-up versie van het klassieke tweed jasje en het is beeldig mooi

Naast de heerlijke parfum van Chanel en de Chanel tas staat ook het klassieke tweed jasje al een tijd op je verlanglijstje. Dat jasje is perfect voor speciale gelegenheden. Het staat fancy, hoe je het ook combineert. En het raakt nooit uit de mode. Maar nu is er nóg iets dat je per se wil hebben.

Zeg tegen Sinterklaas dat je je verlanglijstje nog wil aanpassen. En leg je wensenlijstje voor Kerstmis maar vast klaar. Want Chanel lanceert een make-up versie van het tweed jasje en het is betoverend mooi. Het gaat om een oogschaduwpalet en het ziet eruit alsof het écht van stof is.

Chanel Ombres Lamées de Chanel Limited Edition Eyeshadow Palette

Het nieuwe palet is beeldig. Zo beeldig mooi dat het bijna zonde is om te gebruiken. Maar dit kunstwerkje verdient het om gebruikt te worden op je oogleden. Sterker nog, de kleuren zijn zo toegankelijk dat ze zelfs gebruikt kunnen worden als highlighter.

De make-up versie van het tweed jasje is vanaf 28 november te koop voor de prijs van 105 dollar. Maar hé, dat is nog altijd een stuk voordeliger dan het echte jasje. En wel net zo mooi en klassiek.

Misschien ben je hier ook in geïnteresseerd: Ga je shoppen dit weekend? Dit zijn de 9 aller- allerleukste winkelstraten van Nederland

Reageer op artikel:
Chanel lanceert een make-up versie van het klassieke tweed jasje en het is beeldig mooi
Sluiten