Oeh YES! Er komt een Chanel spa in Parijs

Ja, ja, je leest het écht goed: het luxe merk komt met een spa. En dan komt deze prachtige spa ook nog eens in het mooie hartje van France: Parijs.

De allereerste Chanel spa wordt geopend in het Ritz Hotel Paris. Wij vertellen je er alles over.

Le Ritz
Voor 34 jaar lang was het befaamde hotel de thuishaven van madame Coco Chanel. Er is zelfs een suite toegewijd aan de legendarische modeontwerpster. “De geschiedenis tussen Chanel en het Ritz zou niet compleet zijn zonder een suite die geïnspireerd is op Coco Chanel zelf. De desbetreffende suite was de lievelingskamer van de ontwerpster omdat ze de inrichting zo prachtig vond,” vertelde een medewerker van het Ritz aan Elle UK. En na zo’n prachtige suite, kon natuurlijk een volgende stap van het iconische merk niet achterblijven.

Spa Chanel
De spa wordt aan het einde van dit jaar geopend. Het hotel zal treatments aanbieden die gebaseerd zijn op de Chanel skincare lijn. Het zou zo maar goed kunnen dat een van de populairste ingrediënten van de huidverzorgingslijn, geplette parels, een grote rol gaat spelen bij de behandelingen in de spa. Ook al is er nog niet veel bevestigd door Chanel zelf, wij kunnen alleen al dromen van hoe de prachtige spa eruit zal zien. Misschien een massage met olie die ruikt naar het befaamde Chanel No. 5 parfum? Of prachtige badjassen met het befaamde logo erop? En je dan vervolgens fabulous laten opmaken met Chanel make-up?

Wij kunnen alleen maar bevestigen: Paris is always a good idea right? En nu al helemaal.

Reageer op artikel:
Oeh YES! Er komt een Chanel spa in Parijs
Sluiten