Gina Koninkx
Gina Koninkx News 22 jul 2018

Channah en Jorden van Ex On The Beach Double Dutch krijgen een eigen show en dat wordt echt hilarisch

De zelfbenoemde playboy Jorden weet natuurlijk wel hoe hij vrouwen moet versieren. Dat hebben we hem allemaal zien doen in Ex On The Beach Double Dutch waar hij vijf vrouwen mee naar zijn slaapkamer nam. De rest is geschiedenis. Sommige boys kunnen wel wat van zijn versiertrucs gebruiken en dat gaat nu ook gebeuren.

Channah en Jorden krijgen hun eigen show

Samen met Channah gaat Jorden de binnen- en buitenlandse stranden af om mensen te voorzien van datingtips en flirtadvies. En de altijd vrolijke Channah waar we zo van hebben genoten op tv (echt ze is hilarisch) weet er ook genoeg van. Als je zo’n mega knappe jongen als Quenten naast je hebt lopen weet je natuurlijk wel hoe je moet flirten.

Het is ook maar goed dat Channah met Jorden mee gaat want alleen vertrouwen we hem natuurlijk niet. Ook al zijn hij en Beau sinds Ex On The Beach Double Dutch echt officieel een stelletje.

Flirttips voor beginners

De twee gaan op zoek naar vriendengroepen die duidelijk wel wat versiertrucs kunnen gebruiken. Eind juli gaan de twee naar Albufeira en in de tweede week van augustus kun je ze tegenkomen op de Spaanse costa’s.

Als jij nog niet hebt weten te scoren deze vakantie kun je dus op je strandbedje gaan liggen wachten tot deze twee bij je langskomen. Gegarandeerd succes daarna.

Reageer op artikel:
Channah en Jorden van Ex On The Beach Double Dutch krijgen een eigen show en dat wordt echt hilarisch
Sluiten