Renée
Renée | LinkedIn Life 19 april 2019

Channah en Quentin hebben Temptation Island VIPS vroegtijdig verlaten omdat ze zwanger is

We weten niet wat met de programmamakers van Temptation Island is gebeurd, maar we horen steeds eerder details die je normaal pas ná een seizoen hoort. Zo ook over de VIPS versie. Want niet alleen hebben ze bevestigd dat Channah en Quentin meedoen, maar ook dat ze eerder zijn gestopt om een bijzondere reden. Channah is namelijk zwanger.

Dat Channah zwanger is, is natuurlijk een onwijs goede en belangrijke reden om hun deelname aan het programma af te kappen. Maar het nieuws komt voor RTL net zo hard uit de lucht vallen als voor jou als kijker.

Channah is zwanger tijdens de opnames van Temptation Island VIPS

De vraag is of het koppel zelf al wist dat ze een kindje zouden krijgen toen ze in het vliegtuig zaten om het programma op te nemen. De relatietest is volgens RTL Boulevard in ieder geval van korte duur, omdat niet veel later het nieuws aan het team van het programma verteld werd.

RTL brengt de volgende verklaring naar buiten: “Tijdens de opnames in Thailand, heeft deelneemster Channah verteld dat zij in verwachting is van haar vriend Quentin. Zowel RTL als producent Zodiak waren hiervan vooraf niet op de hoogte en hebben samen met het koppel besloten de deelname vroegtijdig te stoppen. Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje.”

Met deze foto werd het nieuws gisteren bekend op Instagram:
channah zwanger van quentin

Gefeliciteerd met dit mooie nieuws Channah en Quentin. ❤️

Lees ook: HOT! Deze drie knappe vrijgezellen komen de vrouwen verleiden in Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
Channah en Quentin hebben Temptation Island VIPS vroegtijdig verlaten omdat ze zwanger is
Sluiten