Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 28 okt 2020

Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?

Je kent ze vast nog wel – Channah en Quentin van Temptation Island VIPS. Ze overleefde het liefdesavontuur en gingen thuis als happy couple verder. Het leek allemaal goed te gaan met de kleine Tiger Travis al op de wereld en nog een dochtertje op komst, maar niets is minder waar. Er zijn nogal wat problemen ontstaan tussen Channah en Quentin uit Temptation Island VIPS.

Wij vertellen je er alles over.

Channah en Quentin

Quentin heeft een eigen youtube-kanaal met meer dan 30.000 volgers en in een van zijn laatste video’s meldde hij het volgende: “Het is weer zover. We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgetieft. Tenminste, ik ben mijn eigen huis uitgezet.”

“Channah ging douchen en ik was met Tiger beneden. Vervolgens ging Tiger huilen. Ik een flesje voor die jongen maken, maar hij bleef huilen. Toen riep Channah van boven: ‘Wat is er aan de hand?!’

Toen kwam ze naar beneden stormen: ‘Nee, hij moet normaal eten, ik kan niet eens normaal douchen!’ Ik zeg ‘Channah, bemoei je er even niet mee, ik ben hier een flesje aan het maken, hij is moe, dan gaat hij bij me liggen op de bank, dan valt hij misschien in slaap.’”

Uit elkaar?

Zo vertelde Quentin ook dat Channah riep dat ze wilde dat hij wegging, en dat ze uit elkaar wilde. Maar Quentin snauwde terug dat hem niets zou boeien. Zo’n klootzak vindt hij zichzelf dan ook wel weer. Het boeit hem allemaal niet, helemaal niet wanneer je iedere dag gezeik krijgt.

Hij denkt dan op een gegeven moment: fuck it, dan gaan we toch uit elkaar. Tuurlijk wil hij dat niet echt, maar zo denkt hij wel op dat moment.

Hoe nu verder..

Daarom zit Quentin dus in zijn eentje in een hotel.. Alhoewel hij daar wel erg van baalt aangezien Channah ieder moment kan gaan bevallen. Zo zegt hij: “Maar ik laat mijn telefoon aan, als er iets is, kan ze bellen.” Wij zijn erg benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Lees ook: Dít is de relatiestatus van Jaimy en Mattheüs van Love Island

Reageer op artikel:
Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?
Sluiten