Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 31 okt 2020

Channah en Quentin geven een update over hun ‘break’

Deze week vertelde we je nog dat Channah en Quentin van Temptation Island VIPS eventjes in een ‘clinch’ lagen samen. Zo verbleef Quentin een tijdje in een hotelkamer, terwijl Channah thuis zat met de kleine en ieder moment kon bevallen. Channah en Quentin geven nu samen op het YouTube-kanaal van Quentin, een update over hun relatie.

Wij vertellen je er alles over.

Channah en Quention

Channah begint meteen met een grapje in de video, zo zegt ze: “Welkom thuis, in je eigen huis”. Na de zoveelste ruzie had Channah hem eventjes het huis uit gezet – Quentin verbleef daarom een aantal dagen in een hotel. Maar dit vond Channah zo erg nog niet.”Jongens, ik heb onwijs genoten”, vertelt ze. “Het huis was helemaal netjes en helemaal opgeruimd.” Ook Quen vond zijn ‘hotelavontuur’ niet zo verkeerd. “Even geen gezeik aan mijn hoofd, geen gezeur. Heerlijk!”

Toch hielden deze gevoelens niet lang stand bij Channah en Quentin. Quentin miste het thuisleven wel. “De eerste dag was leuk, maar daarna voelde het toch raar.” Ook Channah denkt hier zo over.

Frustraties

Ondanks we dachten dat alles koek en ei was tussen de twee met zoontje Tiger en baby nummer 2 onderweg, verloopt het soms toch wat stroefjes. Hoogzwangere Channah vertelt dat ze voor haar gevoel alles zelf moet doen thuis:

“Ik vind dat ik al maanden – sinds we aan het verhuizen zijn – alles alleen doe. Ik weet dat je verhuizen haat, maar als ik je dan vraag om een doosje in te pakken of om iets naar zolder te brengen, zeg je: ‘Dat doe ik op mijn eigen tempo.’ Maar twee maanden later staat het er nog.”

Zo gaat ze nog even verder: “Ik ruim jouw troep de hele tijd op. Jij pleurt je kleren altijd overal neer. Ik heb constant een volle wasmand. Ik word er niet goed van. Ik heb ook nog een baby om voor te zorgen. En dan zeg jij: ‘Ik doe mijn best, ik verschoon Tigers luier ook wel eens.’ Ik doe de rest hier allemaal.”

Eind goed, al goed

Thank god, sluiten Channah en Quentin het gesprek goed af. “Ik erken wel mijn fouten”, zegt Quen. “Ik moet wel een beetje opletten, maar ik heb ook de ruimte nodig om dat te doen. Als jij ’s avonds nog de afwas ziet liggen, geef me dan nog tot morgenochtend.”

Sterker nog: de twee willen weer aan hun relatie werken. “Weet je wat?” zegt Quentin. “Jij schrijft je irritatiepunten aan mij op, dan schrijf ik mijn irritatiepunten aan jou op.” Dit vindt Channah ook een goed idee. “Oké, dan doen we later een deel twee hiervan.” Wordt vervolgd…

Lees ook: Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?

Reageer op artikel:
Channah en Quentin geven een update over hun ‘break’
Sluiten