Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Life 8 aug 2019
Leestijd: 4 minuten

Channah vertelt dat ze zwanger is in aflevering 7 van Temptation Island VIPS en het is super emotioneel

Het is hoog tijd voor aflevering 7 van Temptation Island VIPS. Dit belooft een hele speciale en vooral emotionele aflevering te worden, want Channah maakt ein-de-lijk haar zwangerschap bekend tijdens het tweede kampvuur. We drukken ons nog zacht uit als we zeggen dat deze aflevering HEFTIG is.

Vriendin, het is tijd om je bij te praten over aflevering 7 van Temptation Island VIPS, want net als alle andere afleveringen was dit er weer eentje voor in de boeken. Wat. Een. Drama.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 7?

Vorige week zagen we hoe de mannen kapotgingen tijdens het kampvuur. Deze week zijn de vrouwen aan de beurt en dat is nóg heftiger. De aflevering heet niet voor niets ‘Hurt’. Er komen veel pijnlijke gevoelens naar boven.

Het regent extra beelden

De dag begint niet zo best voor de gestreste Pommeline, die een extra beeld voorgeschoteld krijgt als ontbijt. Daarop zien we Fabrizio die wel erg intiem is in het zwembad met een blonde dame en we kunnen allemaal wel raden wie dat is…

Shirley gedroeg zich de afgelopen avond allesbehalve netjes. Een hand op haar kont vond zij geen probleem en tja, daar krijgt Damian natuurlijk beelden van.

Ook Quentin krijgt een beeld. Hij ziet Channah en Mitch in het zwembad en dat ziet er intiem uit. Quentin flipt he-le-maal. Deze relatie is ovurrrr *stem van Niels*.

De meiden gaan op date

Om de druk van de ketel te halen mogen de meiden op date met hun favoriete verleider. Het is daarom geen verassing dat Channah Mitch meeneemt. Shirley kiest voor de gespierde Joris, Pommeline kiest haar maatje Stuwey en Yasmin maakt een verassende move door Max aan te wijzen.

Van spanning is op alle dates geen enkel spoor te bekennen, want het enige wat de dames doen is praten over hun relatie. De zenuwen voor het tweede kampvuur zijn bizar.

De mannen gaan ook op date en dat gaat er heftiger aan toe

Niet alleen de dames gaan vandaag vol de Temptation aan, ook de mannen gaan op pad. Quentin neemt (verassend genoeg) Laetitia mee, Fabrizio neemt Mira mee, Thomas kiest voor Djamiah en Damian gaat met Lie op stap.

En wauw, Djamiah flikt het opnieuw. In plaats van een waterbanaan is het nu een kano waarop zij lichaam volledig showt. Deze meid weet hoe ze de jongens gek maakt.

Maar Laetitia kan er ook wat van. Bij Quentin begint er iets te groeien tijdens de date en dat zijn niet alleen zijn gevoelens voor deze mooie dame.

De mannen vieren feest

Terwijl de vrouwen in spanning op het kampvuur wachten vieren de mannen feest. De verleidsters verkleedden zich in Moulin Rouge-thema en halen alles uit de kast. Met succes, want bij Villa Spice gaat het vuurwerk opnieuw de lucht in.

Het kampvuur van de dames

Doe je gordels vast, want dit wordt een heftige rit.

Yasmin verliest het helemaal

Beetje bij beetje zien we hoe Yasmin het vertrouwen in Thomas verliest. Zijn lompe opmerkingen en te seksuele moves doen Yasmins emmer overlopen. Hij flirt heel wat af met Daniëlle en maakt zelfs plannen om seks (!) te hebben. Deze vunzige beelden maken Yasmin helemaal kapot en dat is nog zacht uitgedrukt.

Pommeline hoort dat ze geen relatie meer heeft

Als Pommeline Fabrizio hoort zeggen dat hij klaar met haar is breekt de hel los. “Ik ben nu al aan het bedenken hoe ik dat bed uit m’n huis ga krijgen. Ik ben helemaal klaar met haar.” Het zijn de duidelijke woorden van Fabrizio die Pommeline als een hoopje ellende achterlaten, want ze begrijpt er helemaal niets van.

Ook Channah is weer vrijgezel

“Mijn relatie is over.” Channah weet het heel kalm te brengen na het zien van haar beeld, waarop een hitsige Quentin te zien is. Hij is te ver gegaan en wat hij met Channah had is nu kapot.

Channah vertelt het grote nieuws

Na het kampvuur blijft Channah zitten en komt het grote nieuws naar buiten: ze is zwanger. Ze geeft aan liever naar huis te willen om beter voor zichzelf en de kleine te zorgen, wat ontzettend begrijpelijk is. Quentin wordt opgehaald uit Ban Suriya en naar het kampvuur gebracht, waar hij Channah na een lange week weer terugziet. Hoe dat afloopt zien we volgende week. Dit wordt niet normaal heftig.

Wij wachten vol zenuwen op de volgende aflevering van Temptation Island VIPS. Of moeten we zeggen Ex on the Beach? Aangezien bijna iedereen nu weer vrijgezel is.

Lees ook: Maak snel de quiz en kom erachter welke Temptation Island VIPS man jouw droomman is

Reageer op artikel:
Channah vertelt dat ze zwanger is in aflevering 7 van Temptation Island VIPS en het is super emotioneel
Sluiten