Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 13 feb 2017

Channing Tatum komt met eigen wodka waardoor je hem eindelijk kunt proeven

Oké, eerlijk gezegd worden we wel een beetje moe van al die celebs die met eigen drankjes, parfums en kledinglijnen komen. Maar als je Channing Tatum heet is dat wat ons betreft geen probleem. Want nu kunnen we toch nog een beetje dronken worden met Mr. hotshot dankzij zijn éigen wodka.

De Wodka is nét zo stout als Channing zelf

Het lijkt misschien uit de lucht gegrepen dat Channing zich bemoeit met wodka maar niets is minder waar. Channing dronk zijn eerste eigen gemixte glaasje wodka namelijk al op 13-jarige leeftijd.

Zo vertelde hij: ‘We waren met een groepje vrienden aan het drinken en ‘overvielen’ toen de ouders van één van mijn vrienden. De ouders schrokken en wij vonden het hilarisch’. We hadden één of ander wodka brouwsel gemaakt wat paars was uitgeslagen, haha.’

‘Born and Bred’

Channing besloot om zijn rebelse karakter een grote rol te laten spelen in zijn eigen wodka. Zo staat er op de bodem van de fles de volgende tekst: ‘Cross my heart and hope for mischief’, oftewel: ‘op hoop van zegen dat het goed gaat’

Channing moedigt ons allemaal aan om af en toe goed uit de ban te springen. En dat het zeker geen misdaad is om af en toe rebels te zijn. Wij houden vanaf nu niet alleen meer van Channing, maar net zoveel van zijn wodka ‘Born and Bred’.

Wat een man is het:
Dit is waarom we allemaal wel een beschuitje willen eten met Channing Tatum

Reageer op artikel:
Channing Tatum komt met eigen wodka waardoor je hem eindelijk kunt proeven
Sluiten