Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 15 mei 2018

Hét bewijs dat Channing Tatum de liefste man op aarde is: hij maakte een filmpje voor zijn ex

Onze harten braken toen we vorige maand hoorden dat Channing Tatum en Jenna Dewan uit elkaar gaan. Ze vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnames van Step Up en kregen samen dochtertje Everly. En zelfs na hun break-up is Channing nog steeds een geweldige man.

We zwijmelen allemaal weg bij films waar Channing Tatum in speelt, want kijk nou naar dat lichaam en die sexy blik. OMG. Iedereen zou wel met hem willen daten, maar Jenna was negen jaar lang de gelukkige.

Love story van Channing Tatum en Jenna Dewan

Channing en Jenna werden verliefd op de set van de film Step Up, hoe Hollywood wil je het hebben?! Maar net als in elke Hollywood film gaat er altijd wel wat mis in de liefde, ook bij deze twee love birds. Na negen jaar gaan ze allebei hun eigen weg en gaan ze als vrienden uit elkaar.

Moederdag

Channing blijkt zelfs na hun scheiding een echte man te zijn en heeft op Moederdag het allerliefste filmpje óóit op Instagram gezet. Daarin wenste hij Jenna, die hij nog steeds aanspreekt als baby, een hele fijne Moederdag. Het filmpje zie je hieronder *zwijmel*:

Psssst… we mogen het eigenlijk niet zeggen want het is natuurlijk nooit leuk als schattige koppels uit elkaar gaan, maar de knapste man op aarde is dus weer SINGLE.

Reageer op artikel:
Hét bewijs dat Channing Tatum de liefste man op aarde is: hij maakte een filmpje voor zijn ex
Sluiten