Hoe Charlotte (Geordie Shore) vier kledingmaten afviel

Charlotte Crosby van Geordie Shore viel ruim vijftien kilo af in zeven maanden. Dat zijn maar liefst vier kledingmaten. Stiekem willen we natuurlijk allemaal weten hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen.

Naar eigen zeggen dronk Charlotte vroeger pints met Baileys, hield ze niet van fitnessen en at ze ongezond. Die lifestyle heeft ze compleet omgegooid. Ze drinkt nog steeds, maar de Baileys heeft ze uit haar eetpatroon geschrapt. Niet alleen minder drinken heeft ervoor gezorgd dat ze zoveel afviel, ook sporten heeft haar enorm geholpen bij het afvallen. Ze geeft eerlijk toe dat ze het niet meteen leuk vond. Dit kwam omdat ze zich vroeger enorm bewust was van zichzelf tijdens het sporten. Ze had altijd het gevoel dat mensen haar aanstaarden. Sinds ze samenwerkt met personal trainer Richard Callender is niet alleen haar lichaam maar ook haar mindset compleet veranderd.

Haar nieuwe workout oefeningen en dieet vind je op haar nieuwe DVD ‘Charlotte Crosby’s 3 Minute Belly Blitz’. De DVD is een enorm succes, in Engeland is het zelfs de snelst verkopende fitness DVD ooit. Met de DVD hoopt Charlotte anderen te kunnen inspireren om net zoals zij in vorm te komen.

Reageer op artikel:
Hoe Charlotte (Geordie Shore) vier kledingmaten afviel
Sluiten