Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 28 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Bye droge huid! Charlotte Tilbury geeft een nieuwe draai aan de iconische Magic Cream

Wij zijn gek op Charlotte Tilbury, dat steken we niet onder stoelen of banken. En volgens mij zijn we niet de enigen, want iedereen die het merk eens probeert gaat overstag. Charlotte Tilbury komt nu met een nieuwe campagne voor een veelgeliefd product, namelijk de Magic Cream. Niemand minder dan Lily James is het gezicht van de campagne, dus dat belooft veel goeds.

Weer iets nieuws op onze wishlist.

Charlotte Tilbury geeft een nieuwe draai aan de iconische Magic Cream

Charlotte’s Magic Cream is geliefd bij beroemde acteurs en actrices die hun huid nodig hebben om on demand te presteren en voortdurend camera-klaar te zijn – ondanks hun hectische schema’s, lange uren op de set en het regelmatig dragen van zware make-up op het podium en de rode loper.

En als het goed genoeg is voor heel Hollywood, dan willen wij het natuurlijk ook hebben. Velen zweren bij deze magische crème en dat is niet zonder reden. De moisturiser hydrateert de huid 3x meer in slechts één uur en geeft klinisch bewezen resultaten. Charlotte’s Magic Cream heeft hiermee meer dan 20 prijzen gewonnen en veel harten gestolen, mede dankzij ingrediënten als hyaluronzuur, aloë vera extract en rozenbottelolie.

Het is de perfecte moisturizer nu het weer wat kouder wordt en onze huid vocht verliest. We schreven al eerder over de perfecte skincare routine voor het najaar en dit is een fijne aanvulling. Ga ermee slapen en wordt wakker met een schitterend huidje.

Lily James als gezicht van de campagne

Iemand die altijd photoready moet zijn is actrice Lily James. Lily voegt zich bij de Charlotte Tilbury familie als de nieuwste muze voor huidverzorging en make-up, en schiet haar eerste campagne voor Charlotte’s Magic Cream in Londen, tijdens de zomer van 2022.

De Magic Cream van Charlotte Tilbury bestel je op de officiële site voor €63.

 

Reageer op artikel:
Bye droge huid! Charlotte Tilbury geeft een nieuwe draai aan de iconische Magic Cream
Sluiten