Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je zien: Charlotte Tilbury gaat in gesprek met muse Phoebe Dynevor (Bridgerton) over beautygeheimen

Als er momenteel één make-upqueen is dan is het de Britse Charlotte Tilbury wel. We zijn al jaren fan van haar make-up en van alle mooie en toch herkenbare looks die ze weet te maken. Charlotte heeft een aantal hele bekende muses en een daarvan is Phoebe Dynevor. Jij kent haar vast als Daphne Bridgerton. Vanavond gaan zij samen in gesprek over beautytips-en tricks, beautygeheimen en make-uproutines. Aansluitend zal Sofia Tilbury een masterclass geven om Phoebe’s look te creëren en dat willen wij wel zien, want jeeeeeez … wat is die meid prachtig.

Daar wil je bij zijn!

Charlotte Tilbury

Naast Phoebe Dynevor zijn ook actrice Lily James en topmodel Kate Moss muses van het merk. Charlotte Tilbury gaat voor de ultimate British glam, eentje te herkennen uit duizenden. De highlighter, de egale foundationtinten en de mooie lipkleuren zijn altijd onderdeel van zo’n CT-look en we looooove it. De producten gaan regelmatig viral op social media door de prachtige resultaten. Vooral de hele Pillowtalk-collectie en de Flawless Filter Foundation zijn uitermate populair. Oh.. we vergeten bijna de Light-en contourwands. Ook al zo populair.

Phoebe is een natural beauty – dat hebben we natuurlijk allemaal kunnen zien tijdens het kijken van Bridgerton. Oké, in de serie is ze perfect voor The Ton, maar in real life is ze eigenlijk nóg mooier.

We zijn dan ook erg benieuwd wat Phoebe ons te vertellen heeft én we willen natuurlijk weten hoe we die look van haar kunnen namaken. Jij ook? Schrijf je dan in via deze link voor een fijne 3 kwartier aan entertainment én educatie. ‘T begint om 19.00 uur!

Goed nieuws! We mogen alvast een sneak peak met je delen. Bekijk ‘t hieronder:

CHARLOTTE X PHOEBE

Heeft jouw make-upcollectie een upgrade nodig? Dan wil je deze nieuwe items van Charlotte Tilbury echt even zien

Reageer op artikel:
Dit wil je zien: Charlotte Tilbury gaat in gesprek met muse Phoebe Dynevor (Bridgerton) over beautygeheimen
Sluiten