Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 21 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Alle seizoenen van Charmed verschijnen binnenkort op Videoland

Charmed-fans opgelet: wij hebben héél goed nieuws. De streamingdienst Videoland uploadt binnenkort namelijk alle(!) oude seizoenen van de serie. Met wie ga jij bingen?

De serie Charmed zal sneller op Videoland te zien zijn dan jij denkt..

Charmed op Videoland

Pak je agenda er maar alvast bij: vanaf 30 augustus kun je geen enkele afspraak meer maken. Vanaf die dag komen namelijk alle acht seizoenen weer online op Videoland.

Voor iedereen de serie nog nooit gezien heeft: Charmed gaat over drie zussen die aan het begin van de serie erachter komen dat zij heksen zijn. Goede heksen. De zussen Piper, Phoebe en Prue krijgen de taak om de mensheid te beschermen tegen boze demonen en geesten. Later in de serie komt zusje Paige er ook nog bij. Zie hieronder de trailer van het eerste seizoen van Charmed.

Re-make Charmed

Twee jaar geleden kwam er een re-make uit van de serie Charmed. De nieuwe versie gaat ook over The Charmed Ones, maar dan in een nieuw jasje gestoken. De drie zusjes Mel, Maggie en Macy komen na de dood van hun moeder erachter dat ze heksen zijn. Alledrie hebben ze andere bovennatuurlijke krachten. Ze kunnen onder andere voorwerpen verplaatsen, de tijd bevriezen en gedachten lezen.

Alle drie moeten ze hun krachten accepteren om onschuldigen te beschermen tegen het kwaad. Gaat er al een belletje rinkelen? Ondertussen moeten ze de schijn ophouden dat ze normale twintigers zijn met hele normale problemen zoals iedereen op hun leeftijd. Denk aan relaties, werk en vriendinnen. Zoals je leest is dit een soortgelijk verhaal vergeleken de oude originele serie Charmed.

Nog niet overtuigd?

Hoe leuk de re-make ook is, toch zijn wij maar wát blij met de komst van alle seizoenen van de originele serie Charmed. Wat jij? Ben je nog niet overtuigd om te gaan kijken omdat je niet zo van de magie en spannende series bent? Geen zorgen, deze serie zit bomvol romantische verhaallijnen en is daarom de beste keuze ever om te gaan bingen met je besties.

Lees ook: Charmed fans! De eerste trailer van de remake van Charmed is uit en hij is écht spannend

Reageer op artikel:
OMG – Alle seizoenen van Charmed verschijnen binnenkort op Videoland
Sluiten