Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 18 mei 2018

Charmed fans! De eerste trailer van de remake van Charmed is uit en hij is écht spannend

Hè, hè, de makers van de trailer van de Charmed remake hebben tenminste begrepen dat we graag een lange trailer willen zien. De eerste is nu uit en we komen al zó veel te weten over de nieuwe versie dat we echt niet meer kunnen wachten tot hij wordt uitgezonden.

Dankzij de drie minuten durende trailer weten we veel meer details dan eerst. We wisten al dat de Halliwell zusjes in de nieuwe Charmed zijn verdwenen, en dat de Vera zusjes daarvoor in de plaats terug komen. Zij worden gespeeld door Madeleine Mantock, Melonie Diaz, and Sarah Jeffery.

Dít is wat je ziet in de trailer

De moeder van de meiden, Marisol, gaat op een avond op mysterieuze wijze dood, en de zusjes gaan opzoek naar de waarheid. Vlak na haar dood staat er een meisje voor de deur dat vertelt dat ze ook een dochter is van Marisol. Creepy.

Marisol heeft altijd gezegd dat ze samen sterker staan dan alleen. Ze komen erachter dat ze daarmee hun magische krachten bedoelt. Mel komt erachter dat ze de tijd kan laten stilstaan, Maggie ontdekt dat ze gedachten van andere mensen kan horen en Macy komt erachter dat ze objecten kan laten bewegen.

Marisol heeft al die tijd de krachten van haar kinderen proberen te onderdrukken omdat ze hen een ander leven wilde bieden. Op de avond dat ze probeerde om de krachten van haar kinderen te laten verdwijnen is ze overleden.

Uiteindelijk accepteren de Vera zusjes dat ze magische krachten bezitten en staan ze met z’n drieën sterker dan ooit tevoren.

De trailer

En dat allemaal in één trailer, je checkt hem hieronder:

Als het goed is wordt de serie in het najaar uitgezonden op CW. De datum is nog niet precies bekend, maar dat hoor je natuurlijk van ons zodra we het weten.

Reageer op artikel:
Charmed fans! De eerste trailer van de remake van Charmed is uit en hij is écht spannend
Sluiten