Renée
Renée Life 28 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Wat goooooed! Dit jaar komt er een kerstspecial van Chateau Meiland op televisie

Nou, wat énig. Je favoriete familie – de Meilandjes, natuurlijk – neemt vanavond dan wel afscheid van het huidige seizoen Chateau Meiland, lang hoef je niet zonder de wijnen, wijnen, wijnen-uitspraken te leven. SBS6 heeft namelijk een kerstspecial aangekondigd en eerlijk, we kunnen niet wachten.

We hebben nog geen idee wat zo’n kerstspecial inhoudt, maar we weten in ieder geval dat je met je moeder en je vriendinnen klaar wil zitten om te kijken.

De Chateau Meiland kerstspecial

De details worden op een later moment bekendgemaakt. Wat we in ieder geval wél al weten is dat de familie op geheel eigen wijze een draai aan deze kerstspecial gaat geven. We verwachten in ieder geval een Martien en Erica die ruzie hebben met de kerstverlichting, een overvol chateau, lege wijnflessen en natuurlijk een last minute ramp die opgelost wordt door Jean-Luc.

Voor nu moeten we het helaas doen met de allerlaatste aflevering van het huidige seizoen. Deze aflevering wordt vanavond om 20:30 uur uitgezonden. Zorg dat de wijn koud staat, want dit wil je natuurlijk helemaal in de Meiland-sferen afsluiten.

Meer over de Meilandjes lezen?

Reageer op artikel:
Wat goooooed! Dit jaar komt er een kerstspecial van Chateau Meiland op televisie
Sluiten