Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Travel 29 apr 2019

Omdat jullie prinsessen zijn: je kunt nu verblijven in een paleis met spa deze zomer

De zomer komt eraan en dan hebben we twee wensen. Nummer één: op vakantie gaan met alle mensen die ons lief zijn. En nummer twee: ons als prinsessen voelen wanneer we op vakantie zijn. Laat dit nu mogelijk zijn met dit prachtige paleis met spa waar jij je hele familie en vriendengroep mee naartoe neemt.

Het paleis staat in Frankrijk gevestigd en het is geschikt voor maar liefst 24 personen. Dit betekent één groot feest dus. ’s Ochtends ontwaken in een hemelbed, zingend naar buiten terwijl de vogeltjes fluiten om vervolgens je mooiste jurk aan te trekken en de dag te beginnen.

Chateau Saint-Clair in Bazincourt-sur-Epte

We maken geen grappen als we zeggen dat dit paleis er ook echt uitziet alsof het zo uit een film komt. Alles is in stijl afgeleverd en er is zeker genoeg te doen dan alleen jezelf als prinses te voelen (ook al nemen we deze taak heel serieus natuurlijk).

Je kan de hele dag dobberen in een spa om helemaal tot rust te komen, of wanneer het prachtig weer is kan je een slippertjes klikklakkend naar het strand bonjouren of een duik nemen in het privézwembad.

Foto’s van deze magische plek

Hier wil je toch gewoon heen? Al helemaal na het zien van deze prachtplaatjes.

Lees ook: Op zoek naar een goedkope vakantie met de meiden? Meld je aan als huizenoppas

Reageer op artikel:
Omdat jullie prinsessen zijn: je kunt nu verblijven in een paleis met spa deze zomer
Sluiten