Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 30 sep 2016

Cheers! Van bier word je een bloed aantrekkelijke en sensuele signorina

Na een biertje zie je de wereld ineens ontzettend rooskleuriger. Mensen lachen je toe, mannen zijn aantrekkelijker en je voelt je een stuk zelfverzekerder. Maar nu blijkt ook nog eens uit wetenschappelijk onderzoek dat je er een sex goddess van wordt. Kom maar hier met dat bier.

Van een biertje word je een beetje losser, dat heb je vast wel eens gemerkt. Je hebt minder remmingen, voelt je vrijer en ja, het kan je nou eenmaal net wat minder schelen wat andere mensen van je denken.

En wat blijkt? Die houding komt errug goed van pas tussen de lakens. Vooral vrouwen bleken er na een paar biertjes wel pap van te lusten.

Ontwaak je inner sex goddess

Aan het onderzoek deden dertig mannen en dertig vrouwen mee. De helft van hen kreeg normale biertjes te drinken en de andere helft alcoholvrij bier. De proefpersonen wisten niet of er alcohol in hun drankjes zaten.

De onderzoekers keken vervolgens hoe de mensen reageerden op gezichten en gezichtsuitdrukkingen. En ook werd hun seksuele opwinding getest.

De uitkomst: van bier met alcohol herken je sneller blije gezichten. En je hebt ook meer het verlangen om in een groep te zijn met andere mensen. Vrouwen met alcohol op vonden het makkelijker om naar expliciete seksbeelden te kijken.

Drink daarom vooral lekker een biertje na je werk, tijdens een borrel of als je uitgaat. Dat komt je seksleven reuze van pas. En als híj wat heeft gedronken, vindt hij jou ook nog eens bijzonder aantrekkelijk. Maar dat ben je natuurlijk ook.

Note: misschien niet slim om je lover ál te veel biertjes te geven. Aangezien we allemaal weten wat voor effect dat kan hebben in bed…

Heb je liever wijn in plaats van bier? Dat heeft ook zo z’n voordelen tussen de lakens:
Dit is de reden waarom vrouwen die wijn drinken betere seks hebben

Reageer op artikel:
Cheers! Van bier word je een bloed aantrekkelijke en sensuele signorina
Sluiten