Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 mei 2018

Toch wel sneu: Cherish breekt Tims hart live op televisie

Dat Temptation Tim, ook wel Timtation genoemd, is tot over zijn horen verliefd op verleidster Cherish. Hij dumpte zijn vriendin Deborah en wilde niets liever dan met háár in het huwelijksbootje stappen. Maar hoe Cherish daar over dacht bleek nog even de vraag.

Goed, het was op zich wel duidelijk dat Cherish niet zó verliefd was als Tim. Maar het bleef toch nog de vraag of het helemaal een spel was voor haar, of dat ze ergens toch gevoelens had voor de Belgische womanizer.

In het Vlaamse tv-programma Gert Late Night – jaha, met Gert van Samsom – kregen we dan eindelijk antwoord op die prangende vraag. Cherish vertelde namelijk live op de Belgische tv dat het allemaal Temptation was voor haar. Ze heeft geen gevoelens voor TIm. En terwijl ze dat zei, zat Tim ook in het programma en zag je zijn hart in stukjes breken.

Cherish breekt Tims hart

Arme Tim. Want hoewel hij natuurlijk een beetje raar is en zijn ex Deborah op een niet heel aardige manier dumpte, is het toch ook wel sneu dat Cherish al die tijd een spelletje speelde.

Cherish vertelt in het programma: ’Toen ik hoorde dat hij zei dat hij mij meer vertrouwde dan zijn eigen moeder, dacht ik wel: oei, dat is too much voor mij. Dat is ook de reden waarom we geen seks hebben gehad, het voelde niet juist. En sowieso geef ik mezelf niet snel weg.

Oké, duidelijke taal Cherish. Toch zegt ze dat ze wel vrienden wil zijn met Tim. En dat ze zich zorgen over hem maakt, omdat mensen op social media helemaal losgaan op hem. En dat heeft ‘ie nou ook weer niet verdiend.

Bekijk het hele fragment hier:


Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Toch wel sneu: Cherish breekt Tims hart live op televisie
Sluiten