Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 23 mei 2018

Cherish heeft een nieuwe lover en hij lijkt totaal niet op Tim

Debra Leemans was Tims grote liefde. Maar zij was niets meer waard toen hij tijdens Temptation Island 2018 Cherish ontmoette. Want Cherish, ja, dat was de vrouw waar hij de rest van zijn leven mee wilde delen. Zij dacht daar echter een tikkeltje anders over.

Was Cherish oprecht met Tim?

Nou nee. Maar dat zij al die tijd in Temptation Island 2018 een spelletje speelde met Timtation, kwam niet op in de beste man. Zij waren voor elkaar gemaakt, zo dacht hij. Maar toen het programma afgelopen was, werd duidelijk dat Cherish haar bedoelingen toch niet zo zuiver waren. De twee hebben elkaar nooit meer gezien.

Oké, een keertje nog. Want ze doken samen op in een video. Maar het was al snel duidelijk dat van ware liefde tussen het tweetal geen sprake was.

Cherish heeft een nieuwe vriend

En nu zijn Tims kansen echt helemáál verkeken. Want Cherish heeft een nieuwe vlam. Iemand die ook nog eens totaal niet lijkt op Tim. Behalve het feit dat hij ook een Belg is dan…

Cherish stelde haar nieuwe verovering deze week voor via haar Instagram Stories. In een livevideo liet ze haar vlam Diego zien. Een 19 jarige man uit Gent. Ter info: Cherish is zelf 27 jaar oud. Ze valt dus wél op mannen die nog niet zo volwassen zijn.

Dit is Diego, Cherish haar nieuwe vlam

Goed, dan nu waar we allemaal op hebben gewacht, beelden van de nieuwe vriend van Cherish. Hieronder zie je een screenshot van Diego.

tim cherish nieuwe vriend cherish diego temptation island 2018

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Cherish heeft een nieuwe lover en hij lijkt totaal niet op Tim
Sluiten