Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 jan 2018

Cute! Met deze Chip rugzak van Primark begint het nieuwe jaar als een sprookje

Waarschijnlijk weet je beter wat er in Beauty and the Beast gebeurt dan wat er in je studieboeken staat. Als dat zo is, dan staat het schattige kopje Chip ook vast nog op je netvlies. En binnenkort misschien tussen je tassenverzameling.

Als jouw tassencollectie wel wat magie kan gebruiken, dan wordt het hollen naar de Primark. Daar staat namelijk een heel cute rugzakje met smacht op je te wachten.

Chip rugzak bij de Primark

De Primark is de place to be voor alle Disneyfans. En al helemaal als je fan bent van Beauty and the Beast. En van Chip. Zo kon je eerder al lezen dat je je voetjes kan verblijden met Chip pantoffels. En vanaf nu kun je een heuse Chip rugzak op je rug hangen.

En lief dat-ie is. Niet verbaasd zijn als er ineens een hele fanbase achter je aan komt lopen. Want je snapt natuurlijk dat het uitzicht voor de mensen achter je geweldig is.

View this post on Instagram

This Chip bag is everything we want & more! How amazing is this AND it’s only £12/€16?! (Available in: 🇮🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇹🇬🇧🇧🇪🇦🇹🇩🇪🇳🇱) #Primark #PrimarkXDisney

A post shared by Primark (@primark) on

De rugzak kost maar 16 euro en is gewoon bij de Nederlandse filialen te koop. 2018 kan met deze musthave nu al niet meer stuk.

Dit Beauty and the Beast-item koop je ook bij Primark: Voor deze Beauty and the Beast kandelaar wil je een plek in je kamer vrijmaken
chip rugzak

Reageer op artikel:
Cute! Met deze Chip rugzak van Primark begint het nieuwe jaar als een sprookje
Sluiten