Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 12 mei 2017

Te cute: je kunt Chip het theekopje weer kopen

Het schattigste karakter uit Beauty and the Beast is nu te koop in de winkel. Lieve Chip is namelijk tot leven gebracht en kan vanaf nu in jouw servies kast staan. Wat een droppie. Hij praat misschien niet terug, maar is wel een uiterst vrolijke toevoeging aan jouw servies. Dit lieve menneke willen we allemaal ontmoeten en dan het liefst onder het genot van een kopje thee natuurlijk. Het is Primark die het kopje op de markt heeft gebracht.

Een hitje

En dat het kopje een hitje is, was direct duidelijk. Voor slechts zes euro lag het kopje in de winkel en was het binnen no time uitverkocht. Omdat het zo’n hit was, werden de kopjes op eBay voor het driedubbele verkocht. Maar goed nieuws! Primark heeft de collectie weer aangevuld en het kopje is weer verkrijgbaar.

Ren snel naar de winkel want iedereen wil ‘m hebben.

Niet gelukt? Ondertussen heeft de winkel Firebox het kopje nagemaakt en is het in de voorverkoop. In juli zullen zij het kopje gaan uitgeven. Je kan hem wel alvast online bestellen. Helaas is hij iets duurder dan de Primark prijs, maar alles voor lieve Chip.

En wat kan je beter uit het kopje drinken dan échte Beauty and the Beast thee: JA! Een kopje Beauty and the Beast thee is alles wat je wilt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te cute: je kunt Chip het theekopje weer kopen
Sluiten