Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 21 nov 2018

De Chippendales komen naar Nederland dus verzamel je vriendinnen maar vast

Wij hebben het perfecte vriendinnen uitje gevonden voor je: een avond kijken naar de mannen van Chippendales. Ze hebben stuk voor stuk een afgetraind lichaam waarmee ze ook nog eens verleidelijk kunnen dansen. Hebben jullie al kaartjes weten te bemachtigen?

Doei bios, hallo avondje theater. Dat is waar jullie binnenkort te vinden zijn.

Chippendales in Nederland

De Chippendales geven shows op zowat elke plek die jij je kan bedenken. Ze verschijnen in New Yorkse nachtclubs, geven optredens in Las Vegas, en komen – gelukkig voor ons – ook een kijkje nemen in Nederland.

Nog meer goed nieuws: ze verblijven welliswaar twee weken in ons land. Op 3 december start de tour genaamd ‘About Last Night’ in Utrecht en op 18 december kan je ze vaarwel zeggen in Apeldoorn. Genoeg tijd, toch?

De kaartjes

Heb je nog geen kaartjes gekocht, dan raden we je aan dat nu te doen. De ticketverkoop is namelijk al gestart en je moet er natuurlijk wel eerder bij zijn dan al die andere liefhebbers.

De shows worden gegeven in Tilburg, Breda, Leiden, Dordrecht, Leiden, Zaandam, Hoorn, Zwolle en Groningen. Zit vast wel een plek bij die enigszins bij jou in de buurt ligt (en hé: anders maak je er toch een daguitje van?).

Tickets koop je hier.

Wat je kan verwachten

Nog even over wat je kan verwachten. Eigenlijk is het heel simpel: voor je geld mag je een hele avond lang kijken naar torso’s. De show is heerlijk over-de-top met sexy dansmoves inbegrepen.

Tegen deze hete kerstmannen zeggen we ook geen nee:

Bij deze 8 kerstmannen willen we allemaal wel op schoot zitten

Nationale Theaterkassa

Reageer op artikel:
De Chippendales komen naar Nederland dus verzamel je vriendinnen maar vast
Sluiten