Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 13 sep 2018

Oprecht lekker: Er bestaat chips met gebakken ei smaak

Je kan het zo gek niet bedenken tegenwoordig of het bestaat. Nu zijn we weer iets tegengekomen waar we wel heel erg blij van worden: chips met de smaak van gebakken ei. Dit klinkt toch fantastisch?

Chips met gebakken ei smaak

Hoe lekker is een gebakken eitje? In de ochtend, middag of avond, het maakt niet uit. Ons mag je altijd wakker maken voor deze lekkern(e)ij. Nu zijn we iets nieuws tegengekomen waar we wel heel erg blij van worden: chips met gebakken ei smaak.

Na chips met patatje joppie smaak, chips met citroen smaak en chips met augurk smaak (iew), is er nu eindelijk chips die het beste van twee werelden combineert. Chips met gebakken ei. De chips komt oorspronkelijk uit Spanje, maar het is in Nederland gewoon online verkrijgbaar.

View this post on Instagram

Quillo. Potato chips fried egg. 🍳🍳 . . . #quilloquearte #quillo #chips #packaging #fashion #crisps #potatochips #potatoes #snack #patatasfritas #friedegg #patatasfritas #huevofrito #kartoffeln #sevilla #nerja #huelva #andalucia #wine #aperitivo

A post shared by Quillo – Premium Potato Chips (@quilloquearte) on

Hoe het precies gemaakt wordt, is niet helemaal duidelijk. Maar waarschijnlijk zijn het gewoon normale chipjes met poeder in de smaak van gebakken ei. Hoe deze snack ook tot stand komt, wij willen het.

Naast gewoon een bakje van dit op vrijdagavond wanneer je op de bank je favo series aan het kijken bent, is het misschien ook wel lekker bij je nasi. Of op een boterham? Of op alles? Wat in ieder geval zeker is, is dat wij een paar zakjes inslaan voor de eerst volgende filmavond met onze vriendinnen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Lekkerbekjes opgelet! Avocado frietjes zijn hier en het wordt je nieuwe food craving

Reageer op artikel:
Oprecht lekker: Er bestaat chips met gebakken ei smaak
Sluiten