Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 15 mei 2018

Nog meer moddergooien: Temptation Chloë noemt haar inmiddels ex-lover Kevin ‘hypocriet’

Tijdens de afleveringen van Temptation Island 2018 leek alles rozengeur en manenschijn tussen verleidster Chloë en deelnemer Kevin. Ze leken elkaar helemaal te hebben gevonden en niets stond hun geluk in de weg. Zelfs niet hun moeders, tegen wie veelvuldig sorry werd gezegd op tv.

Na de uitzendingen bleek het sprookje van Chloë en Kevin toch wat minder mooi. Chloë was met Joshua het bed in gedoken en bleek eigenlijk toch meer gecharmeerd van zijn gigantische apparaat dan van Kevins garnaaltje. En Kevin op zijn beurt ging met hangende pootjes terug naar zijn ex Megan.

Maar met Megan werd het toch niets. En Joshua wil liever friend with benefits zijn dan een lover. Dus het leek erop dat Chloë en Kevin toch gelukkig waren met z’n tweetjes. Ze posten kleffe dingen op Instagram en Facebook en vertelden in de live uitzending van Temptation Island dat ze nu officieel een koppel waren.

Chloë en Kevin zijn uit elkaar

Eind goed al goed, zou je denken. Maar niets is minder waar. Het is namelijk alweer uit. Kevin blijkt toch een notoire vreemdganger en hij heeft Chloë alweer bedrogen. En zij neemt hem niet telkens terug. Nee, ze is in de media met modder aan het gooien.

Chloë is de persoon die het heeft uitgemaakt, vertelt ze aan Dag Allemaal. Uit zelfrespect. Ook noemt ze Kevin ‘hypocriet’.

’Hij maakte zich kwaad toen ik toevallig Joshua eens was tegengekomen. Ik ben niet meer bevriend met Joshua op Facebook of op Instagram. Wij zien of horen elkaar nooit. En dat terwijl hij de hele tijd contact blijft houden met Megan, die trouwens ook een lief heeft.’

Temptation Island 2018

Ook zegt ze dat Kevin niet echt reageerde toen ze het uitmaakte en zich direct neerlegde bij de situatie. ’Voor mij nóg een bewijs dat onze relatie voor Kevin weinig of niets betekende.’

Tja, we snappen Chloë wel. Goed dat ze voor zichzelf kiest. We zijn wel benieuwd wat Kevins reactie zal zijn.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Nog meer moddergooien: Temptation Chloë noemt haar inmiddels ex-lover Kevin ‘hypocriet’
Sluiten