Lobke Killaars
Lobke Killaars Love 13 nov 2018

Chocola is goed voor je seksleven dus rennen naar de winkel

Chocola is het beste wat ons ooit is overkomen, maar diep van binnen weten we dat het niet de meeste voedingswaarden en gezonde stoffen bevat die we ons kunnen bedenken. Toch is het eten van chocola ergens goed voor: het verhoogt je libido. En dat komt je seksleven natuurlijk alleen maar ten goede.

Chocola voor de seks

Waarschijnlijk is je seksleven niet 24/7 een tien waard. Soms heb je geen of minder zin, maar wil je eigenlijk wel zin hebben. Chocola biedt hier een helpende hand. De schat is er toch ook altijd voor je hè?

Wat je niet moet eten

Ben je op zoek naar een hoger libido, dan is het slim om patat, pizza en ander vettig eten zoveel mogelijk te vermijden. Natuurlijk ga je fastfood niet helemaal ontwijken want, nou ja, patat. Het doet alleen niet veel goeds voor je libido.

Pasta en ander eten vol koolhydraten zijn niet slecht om naar binnen te werken, maar maken wel traag en moe, waardoor je natuurlijk ook vanzelf minder zin hebt in seks en meer zin hebt in een dutje van zo lang mogelijk.

Wat je wel moet eten

Wil jij je sekslust verhogen, eet dan voldoende bladgroente en fruit. Wat verder lustopwekkend blijkt te werken? Vijgen, bananen, avocado’s en onze fa-vo-riet: chocola. De pure variant helpt je een handje wanneer je dat wilt.

En kijk: dat is geen straf. Het is niet dat je normaal nooit een reep chocola opeet. Vanaf nu weet je dus wat je moet antwoorden wanneer iemand weer iets zegt over de hoeveelheid lekkernij die je naar binnen stopt.

Geen geld voor Starbucks? Dankzij Nestle kun je nu zelf koffie maken met Snickers en Dove-chocoladesmaak

Vrouw

Reageer op artikel:
Chocola is goed voor je seksleven dus rennen naar de winkel
Sluiten