Inga Stoit
Inga Stoit News 24 jul 2018

Holy moly! Er komt een chocolade café in Den Haag dus vergeet je summerbody

Chocolade is absoluut één van onze cravings. Het is gewoon bizar lekker. Er wordt binnenkort een chocolade café geopend in Den Haag, en daarvoor stappen wij absoluut in de trein. Wat een heerlijk feestje is dit zeg.

Bye bye summer body, het was leuk je gekend te hebben – maar je gaat ‘verloren’ omdat er een chocolade café in Den Haag wordt geopend. En ach, daar kunnen we eigenlijk niks aan doen. Want euh ja, die chocolade – die schreeuwt gewoon naar ons lichaam.

Chocolade café

Het café heet ‘Chocolate Company Café’. Het zou goed kunnen dat je deze winkel kent uit Rotterdam, Zoetermeer, Delft of andere steden. En tja, zo gek is dat niet – want een chocolade café is eigenlijk een onmisbaar item in élke stad. De winkel opent haar deuren in de tweede week van september, aan de Turfmarkt.

Den Haag

Net zoals bij iedere andere vestiging kan je hier alles met chocolade krijgen. Mocht jij nog niet bekend zijn met deze winkel, denk dan aan de ‘HotChocSpoon’. Dit is dat blokje chocolade aan een stokje wat jij door je warme melk roert.

Wij kunnen niet wachten op de tweede week van september. Want ja, chocolade is nu eenmaal iets waar wij nooit genoeg van zullen krijgen.

Reageer op artikel:
Holy moly! Er komt een chocolade café in Den Haag dus vergeet je summerbody
Sluiten