Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 19 mei 2018

Er bestaat nu chocolade hummus, en daar zijn wij heel nieuwsgierig naar

Holly mollly. Er bestaat nu chocolade hummus. Naast alle zoute smaken bestaat er nu ook een zoete. De chocolade variant pakt onze aandacht het meest, maar daarnaast zijn er ook smaken als: vanille, kaneel koek en dadel hummus. Jummmmie.

Geen paprika of limoen hummus maar wél chocolade hummus. Vergeet de knoflook, dat is niet aan de orde. Deze hummus is romig, zoet en zacht. Je kan ‘m op je brood smeren zoals Nutella maar je kan de hummus ook heerlijk uitlepelen als een overheerlijk toetje.

Chocolade hummus

Kikkererwten zijn de nieuwe avocados. Ze zijn hot, in trek en lekker. Als je in de supermarkt bent zie je heel veel hummus variaties. Paprika, pompoen, limoen en etc. Stuk voor stuk zoutig en lekker als dip of op de boterham.

Maar nu is er dus ook een zoete variant. Een soort gezonde versie van chocopasta. Dit bakje wil je ongetwijfeld in één keer uitlepelen. Het lijkt in niks op de traditionele hummus.

Vegan, gluten – en soja vrij

Dit heerlijk hapje bevat geen gluten of soya, daarnaast is het vegan. Huuuuraajh voor alle vegans onder ons. Steek gerust je lepel in het bakje.

Oké.. het is geen sla, maar ongezond is het zeker niet. Makenzie Marzluff bedacht dit grandioze hapje. En ondertussen zijn er maarliefst vier verschillende smaken; brownie batter, vanilla bean, snicker doodle en choco o mint.

Voorlopig kan je de choco hummus alleen in de USA krijgen. Maar het zal ons niks verbazen deze heerlijke hap, binnenkort ook bij de Appie te zien liggen.

Reageer op artikel:
Er bestaat nu chocolade hummus, en daar zijn wij heel nieuwsgierig naar
Sluiten