Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 26 feb 2019

Haha hilarisch! Er bestaat een chocolade-penis en hij smaakt heerlijk

Misschien heb je jezelf al helemaal vol gestopt met chocolade-eitjes de afgelopen tijd. Maar vergeet paaseitjes. Want je twee favoriete dingen in het leven zijn verenigd - ja, ontken het maar niet - in een chocolade-penis.

Tja, chocolade is heerlijk. Maar wat pas écht je zintuigen zal prikkelen is de chocolade-penis. Dit wil je toch gewoon?

De Jongeheer, zoals het product eigenlijk heet, is gemaakt van melkchocolade met een eikel van witte chocolade. Maar andersom kan ook als je dat liever wil. Of je kunt kiezen voor pure chocolade als je meer van de donkere chocolade bent.

Er bestaat een chocolade-penis en dat is de enige piemel die je nog wil

De chocolade-penis is wel ietsje kleiner dan de gemiddelde Nederlandse stijve. Namelijk 11,5 centimeter, terwijl het gemiddelde in ons land op 15,8 centimeter ligt. Maar ach, dat mag de pret niet drukken, want de piemel is massief. Wat betekent dat deze 185 gram wegende jongen bomvol chocolade zit. Ja, dat is nog eens andere koek.

Je kunt de chocolade-penis scoren bij EasyToys.nl. Voor 6 euro heb jij een zinnenstrelende ervaring. Tja, chocolade eten is toch bijna hetzelfde als een orgasme.

Er is meer

Tip van ons: neus nog even verder op deze Nederlandse webshop, want je kunt ook spannende vibrerende eitjes scoren (lees hier ons review).

Ook leuk: er zijn diverse toys in de aanbieding. De Beginners sextoy-set is nu zelfs flink afgeprijsd. Het pakket met een vibrator, vaginaballetjes, handboeien, een buttplug, rozenblaadjes, een satijnen masker en een kietelaar, kostte eerst 79,95 euro maar kun je nu in huis hebben voor 35 euro.

Enjoy.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Haha hilarisch! Er bestaat een chocolade-penis en hij smaakt heerlijk
Sluiten