Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 21 mei 2018

Er bestaat nu chocolade yoga en dit is de beste workout óoit

Je kan nu yoga doen terwijl jij aan een stukje chocolade knabbelt. Klinkt raar, maar te heerlijk voor woorden toch? Er bestonden al veel aparte versies van yoga, maar van ‘chocolade yoga’ hadden wij nooit durven dromen.

Stop met waar je mee bezig was, lees dit bericht snel en geef je nu nog op. Chocolade yoga is toch gewoon te leuk en lekker voor woorden? Werken aan je lijf, terwijl je jezelf verwend. Wij houden ervan.

Chocolade yoga

De traditionele yoga heeft ondertussen al aardig wat updates gehad. Bikram yoga vonden wij eerst ook maar gek en nu weten wij niet beter. Chocolade yoga verrast ons, maar op een zeer positieve wijze.

Love Cacoa, liet de wereld eerder al kennis maken met de vegan avocoado chocoladereep. En samen met yogalerares Guzel Mursalimova bedachten zij ‘chocolate yoga.’

Choco meditatie

De yogales bestaat naast yogahoudingen uit meditatie oefeningen. Tijdens de les neem jij hapjes van een chocoladereep. En ook tijdens het mediteren krijg jij diverse chocolade voorgeschoteld. WAT, een paradijs. Je laat je brein en gedachten de vrije loop over de sensationele smaken.

Naast jouw yoga outfit hoef je niks mee te nemen naar de les, alles wordt verzorgd. Deelname aan deze euforische les kost 18 euro. Londen is de plek waar het gebeurt en dit is waar jij een kaartje koopt.

Reageer op artikel:
Er bestaat nu chocolade yoga en dit is de beste workout óoit
Sluiten