Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 november 2017

Chocolade fans opgelet! Dit enórme chocoladebrood is jouw hemel

In minder dan een maand barst het feest los. De mooiste dagen van het jaar inclusief veel eten, gezelligheid, open haard en wijn: Kerstmis. Iedereen die ook zo van eten houdt is nu waarschijnlijk al aan het bedenken wat er op het menu komt te staan. Wij helpen je alvast met het toetje, want dit chocoladebrood is de hemel op aarde voor elke chocoladefan.

Chocoladebrood? Kom maar in mijn buik

Het is zo lang niet meer, voordat het eindelijk kerst is. En we denken nu al na over al het heerlijks dat we dit jaar weer gaan verorberen. Want ja, veel eten hoort erbij. Bonbons bij de koffie? Dit jaar niet. Want een geniale man bedacht een enorm chocoladebrood om alle hartjes van de zoetekauwen onder ons sneller te laten kloppen.

Asda, een Britse supermarkt, bedacht deze ongelooflijke grote lekkernij en het water loopt ons al in de mond bij het zien van de foto. Ook hij vond het tijd voor een gigantisch met room gevulde chocoladebrood dat iedereen gewoon kan kopen in de winkel.

Goddelijk

Dit fantastische grote hemelse brood is maar liefst ruim dertig centimeter lang (!) en dat is drie keer lengte van een ‘normaal’ chocoladebroodje. En waar het van is gemaakt? Van luchtig soezendeeg, slagroom en fluffy Vlaamse chocolade mousse. Afgemaakt met chocolade fondant en sticky caramel saus. Bam.

Wij hebben alvast een vliegtuig vol met chocoladebroden besteld om onze hongerige magen mee te vullen. Maar je kunt kerst ook gewoon vieren in Engeland natuurlijk. Alles voor dit chocoladebrood. Yum.

Ook handig om te weten: Aha! Dit is waarom je altijd nog een plekje kunt vinden voor het toetje

LADbible

Reageer op artikel:
Chocolade fans opgelet! Dit enórme chocoladebrood is jouw hemel
Sluiten