Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 13 sep 2018

Choco-fans opgelet: Je kunt nu slapen in dit huisje dat volledig(!) van chocolade gemaakt is

Als jij van chocolade houdt, dan hebben we goed nieuws voor jou. Booking.com biedt namelijk de kans om te overnachten in een huisje dat volledig van chocolade gemaakt is. Letterlijk álles is om op te eten.

Overnachten in chocoladehuisje

Bel snel al je vriendinnen, want er is een overnachting beschikbaar waar jullie allemaal van smullen. Vanaf 19 september heb je de kans om de overnachting van je zoete dromen te boeken op Booking.com.

Aan het randje van de meeste romantisch stad op aarde, Parijs, staat dit decadente chocoladehuisje. Het hutje dat in eerste instantie gewoon van hout gemaakt lijkt te zijn, is ontworpen door de ambachtelijke chocolatier (droombaan, hallo?) Jean-Luc Decluzeau.

Het huisje is gemaakt van maar liefst 1500 kilo (!) chocolade en daarmee worden je dromen werkelijkheid. Letterlijk in elk hoekje en gaatje zul je de zoete lekkernij terugvinden. De muren, de open haard, de ladekast, de boeken en de kandelaar zijn allemaal 100 procent van chocolade gemaakt.

chocolade huisje

Naast dat dit huisje á la Hans en Grietje misschien wel het schattigste huisje ooit is, is de buitenkant ook nog eens van chocolade gemaakt. Een vijvertje van witte chocolade en een bloementuintje ook gemaakt van chocolade. En het beste van dit alles? De meeste van deze items zijn gewoon helemaal eetbaar. Zorg dus maar vast dat je honger hebt, want grote kans dat jij en je vriendinnen je scheel gaan eten aan chocolade.

Snel zijn

Als je wilt overnachten in dit chocoladeparadijs (wie wil dat niet?) moet je er wel snel bij zijn. Er zijn namelijk. maar een paar nachten beschikbaar in dit unieke huisje. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten, want het kost maar 50 euro. Op 19 en 16 september is huis huisje voor 5 en 6 oktober te boeken.

chocolade huisje

Het fantastische chocoladehuisje van 18 vierkantemeter is te vinden in een glazen huis genaamd L’Orangerie Ephemere en ligt super dicht bij Parijs. Dus naast een overnachting in chocolade, wandel je de volgende dag ook gezellig Parijs in. Als dat geen magisch weekend weg is, weten wij het ook niet meer.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wild thoughts: Bij deze dierentuin kun je overnachten tussen dieren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Booking.com

Reageer op artikel:
Choco-fans opgelet: Je kunt nu slapen in dit huisje dat volledig(!) van chocolade gemaakt is
Sluiten