Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 10 jun 2018

Zeg maar ‘hoi’ tegen je chocoladecravings want je kunt nu chocoladehummus kopen bij de Appie

De eerste keer dat we hoorden over zoete hummus fronsten we onze wenkbrauwen nog lichtjes. Want: huh, kikkererwtenpasta gecombineerd met chocolade, is dat niet super raar? Maar al snel wisten we: dit is ons nieuwe, favoriete broodbeleg.

De hummus die je tot nu toe kent is waarschijnlijk allemaal hartig. Hummus naturel, pittige hummus, pompoenhummus, gegrilde groente hummus of korianderhummus (you love it or hate it), maar nu komt er een zoete hummus bij: chocoladehummus.

Chocoladehummus kopen? Kan bij Albert Heijn

Onlangs schreven we al dat chocoladehummus bestaat, maar nu is er weer nieuws. Want Albert Heijn heeft besloten het zoete smeersel te gaan verkopen. Danku Appie.

Volgens Albert Heijn is de hummus lekker bij de borrel en ook een goede vervanger van chocoladepasta. Dit is natuurlijk heel wat gezonder om op je broodje of cracker te smeren. Zeg daarom maar ‘hoi’ tegen je chocoladecraving, want je mag zoveel chocoladehummus naar binnen werken als je wil..

Naast de chocoladevariant verkoopt de Appie ook hummus met mango. Is leuk voor voor toetjes of een high tea, aldus de supermarkt. Ja, dat zien wij ook wel zitten. We gooien bij onze volgende boodschappensessie een paar bakjes in ons mandje. Mmm…

Reageer op artikel:
Zeg maar ‘hoi’ tegen je chocoladecravings want je kunt nu chocoladehummus kopen bij de Appie
Sluiten