Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 28 november 2019

Bij Jamin haal je nu een chocoladeletter met Baileys en da’s de lekkerste letter die je ooit gaat eten

Kan jij ook maar geen genoeg krijgen van chocolade en dan vooral chocoladeletters? Dan hebben wij het allerbeste én allerlekkerste nieuws voor jou. Bij Jamin haal je nu de chocoladeletter van je dromen. Namelijk eentje met Baileys. Geloof ons, dit wordt de aller, maar dan ook echt allerlekkerste letter die jij dit jaar gaat eten.

Chocoladeletters zijn er tegenwoordig in alle soorten, maten en smaken. Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Eentje met karamel? Kom maar door. Eentje met Nutella? Ja, graag. Eentje met alcohol? Uhhh, waar vind ik deze zo snel mogelijk?

Chocoladeletter met Baileys

Het is geen geheim meer dat wij op de Beautify redactie he-le-maal gek zijn op chocolade en dan vooral chocoladeletters met een bijzonder smaakje. Maar de letter die nu verkrijgbaar is bij Jamin is er toch wel echt eentje uit onze dromen.

Het aanbod van chocoladeletters bij Jamin is enorm, maar we hebben nu onze nieuwe favoriet gevonden. Je vindt hier nu namelijk een letter met Baileys. Sorry, maar alleen al de combinatie van chocolade en Baileys klinkt als een feestje voor je smaakpapillen.

De prijs

Wil jij deze overheerlijke letter met alcohol ook eens proberen? Ren dan nu naar een Jamin bij jou in de buurt. Voor €7,50 kan jij al genieten van deze overheerlijke letter. We mogen onszelf ook best wel een paar keer verwennen toch? Deze 200 gram aan chocolade is daar helemaal geschikt voor.

Maar dat is niet alles. Naast deze chocoladeletter zijn er nog meer bijzondere smaken te koop. Wat dacht je van eentje met Licor 43 of crème brûlée? Je vindt het hier allemaal.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Bij Jamin haal je nu een chocoladeletter met Baileys en da’s de lekkerste letter die je ooit gaat eten
Sluiten